Intervalvasten met het keto-dieet

Intervalvasten met het keto-dieet - Diverse auteurs | Northernlights300.org

...en dieet. Daarbij eet je veel goede vetten en weinig koolhydraten om de vetverbranding te stimuleren ... Vind het keto dieet op Marktplaats - mei 2020 ... . Intervalvasten, ook wel intermittent fasting genoemd, wordt met de dag populairder. Het boek Intervalvasten met het keto-dieet speelt in op die trend en combineert vasten met het ketogeen dieet voor snel en doeltreffend gewichtsverlies. Intervalvasten, periodiek vasten, intermittent fasting… welke naam je het ook geeft: het draait uiteindelijk om het inlassen van eetpauzes. 'Intervalvasten met het keto-dieet' door - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, ... Intervalvasten met het keto-dieet - Doorbraak winkel ... . 'Intervalvasten met het keto-dieet' door - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Intervalvasten met het keto-dieet (Hardcover). Weet je niet meer wat je moet denken van al die diëten en revolutionaire voedselwijsheden? Ben je het beu... Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! Intervalvasten met het keto-dieet, ISBN 9789044757767, € 19.40. Weet je niet meer wat je moet denken van al die diëten en revolutionaire voedselwijsheden Ben je het be Bestel 1 boek Deltas Interval Vasten met het Keto-Dieet voor 19,95 euro. Veel andere Deltas producten zijn voorradig en snel leverbaar. Product behoort tot: Boeken. Telefoon: 0318-648989 Koop nu Intervalvasten met het keto-di...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
Intervalvasten met het keto-dieet.pdf

OMSCHRIJVING

Weet je niet meer wat je moet denken van al die diëten en revolutionaire voedselwijsheden? Ben je het beu om in de val van het jojo-effect te trappen? Dan is het tijd om uit de vicieuze cirkel te stappen! Hoe? Met de combinatie van twee heel effectieve, gezonde diëten: intervalvasten en het ketogeen dieet.Intervalvasten - met tussenpozen in uren of dagen - geeft je lichaam de kans om zich optimaal te herstellen tijdens de eetpauzes. Het lichamelijk welzijn en doeltreffend gewichtsverlies dat je daarmee bereikt, kun je nog versterken met het ketogeen dieet. Daarbij eet je veel goede vetten en weinig koolhydraten om de vetverbranding te stimuleren. Een groot pluspunt: deze combinatie is flexibel en eenvoudig aan jouw persoonlijke wensen aan te passen.In dit boek vind je praktische tips, voorraadlijstjes en meer dan 50 recepten met weinig koolhydraten en veel vetten: smoothies, salades, hoofdgerechten met vis, vlees of veggie en lekkere zoetigheden. Door het handige weekplan met recepten en to do's ben je altijd voorbereid en hoef je geen uren in de keuken te staan om elke dag een heerlijke maaltijd op tafel te toveren!

Wil je het boek lezen?Intervalvasten met het keto-dieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Intervalvasten met het keto-dieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN