Het grote kinderkookboek

Het grote kinderkookboek - Karin Luiten | Northernlights300.org

...aan allemaal recepten die kinderen vanaf 9 jaar zelf kunnen maken ... Het grote kinderkookboek | Uitgeverij Lannoo ... . Dan is het boek Het grote kinderkookboek wellicht het beste kinderkookboek voor jou. Dit kookboek bevat recepten voor alle seizoenen, waardoor je keer op keer indruk kunt maken op je ouders. Je ontdekt dankzij dit kookboek bovendien de masterchef in jezelf, omdat je je gezin verbluft met onder andere zelfgemaakte ijsjes, verrukkelijke pizza's en zelfs pompoensoep. Wie zijn keuken durft af te staan aan zijn kind, kan nog voor v ... Win 5x het grote kinderkookboek zonder pakjes & zakjes ... . Wie zijn keuken durft af te staan aan zijn kind, kan nog voor verrassingen ­komen te staan. Met Het grote kinderkookboek als leidraad komt de keukenprins of -prinses een heel eind in het bereiden ... Hallo, wij zijn De Boekenzusjes en vandaag maken we heerlijke broodjes falafel uit het 'Grote Kinderkookboek'! Kijk iedere zaterdag om 12:00 uur voor een nieuwe video van De Boekenzusjes en volg ......

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Luiten
DIMENSIE
11,57 MB
BESTANDSNAAM
Het grote kinderkookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met dit dubeldikke kookboek van anti-pakjesgoeroe Karin Luiten.Jong geleerd, oud gedaan. Wie als kind leert koken, eet een leven lang lekker, en nog gezond ook. In dit vrolijke kookboek vol weetjes en grapjes zie je hoe je met verse basisingrediënten de heerlijkste maaltijden op tafel zet. Van falafel tot stamppot, van loempiaatjes tot spaghetti met ballen: kinderen kunnen het helemaal zelf, zonder pakjes of zakjes!Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van diverse kookboeken, waarvan de zonder pakjes & zakjes-boeken het bekendst zijn. Dit boek is een bundeling van haar twee eerder verschenen kinderkookboeken Lekker opscheppen! en Lekker uitpakken!.

Wil je het boek lezen?Het grote kinderkookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Luiten. Lezen Het grote kinderkookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN