Wie heeft mijn kaas gepikt?

Wie heeft mijn kaas gepikt? - Spencer Johnson | Northernlights300.org

...jn Kaas gepikt, van Spencer Johnson en Kenneth Blanchard, wordt een parabel met dit dilemma gepresenteerd ... Wie heeft mijn kaas gepikt? | Luisterboeken downloaden bij ... ... . Deze klassieker uit 1998 geeft heel kort en krachtig weer wat de invloed van verandering is op ons leven, zakelijk èn privé, en hoe je daar op kunt reageren. De vier personages in 'Wie heeft mijn Kaas gepikt?' van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is. Die Kaas is een metafoor voor wat we in het leven nastreven en waaraan we ons hechten: een interessante ... Wie heeft mijn Kaas gepikt? - Managementissues.com ... . Die Kaas is een metafoor voor wat we in het leven nastreven en waaraan we ons hechten: een interessante baan, een warme relatie, geld, een eigen huis, gezondheid, spiritueel evenwicht... 'Wie heeft mijn kaas gepikt?' huilde Peins. 'Het is niet eerlijk.' Pieker stond alleen maar vol ongeloof zijn hoofd te schudden. Ze gingen in alle hoeken en gaten van Kaasstation K kijken of er toch nog niet ergens nog Kaas lag. Vloekend en tierend moesten ze constateren dat er niets meer was. Kaas dat ze niet meer hoeven te zoeken. Wie heeft mijn kaas gepikt is het verhaal van twee muizen Snuffel en Snel en twee minimensjes Peins en Pieker die in een doolhof verblijven. Zij trekken door de doolhof op zoek naar Kaas. Op een geg...

INFORMATIE

AUTEUR
Spencer Johnson
DIMENSIE
7,42 MB
BESTANDSNAAM
Wie heeft mijn kaas gepikt?.pdf

OMSCHRIJVING

De vier personages in "Wie heeft mijn Kaas gepikt?' van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is. Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd?Die Kaas is een metafoor voor wat we in het leven nastreven en waaraan we ons hechten: een interessante baan, een warme relatie, geld, een eigen huis, gezondheid, spiritueel evenwicht… Hebben we onze Kaas gevonden, dan is de neiging groot ons eraan vast te klampen. Maar de Kaasvoorraad is niet onuitputtelijk: een bedrijf reorganiseert, een partner gaat ervandoor, ziekte slaat toe.Johnson laat zien wat voor angsten verandering teweegbrengt, hoe je die met succes kunt overwinnen en hoe je uit verandering nieuwe kansen schept. Wereldwijd werden van deze klassieker meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht in 37 talen.

Wil je het boek lezen?Wie heeft mijn kaas gepikt? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Spencer Johnson. Lezen Wie heeft mijn kaas gepikt? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN