Wat laat ik na?

Wat laat ik na? - Marina Milenkovic | Northernlights300.org

...es, 47. Luister naar jezelf en niet naar anderen ... Iemand aanspreken op gedrag doe je zo. Voorbeelden en tips ... . Doe wat je zelf vindt dat goed en nodig is en zoek daarbij eensgezinde mensen. Laat je niet afleiden door mensen die zeggen dat iets geen zin heeft of dat iets toch niet gaat werken ... Eigenlijk zou ik die week na de sex al ongesteld moeten worden. Ik heb in die week al een zwangerschap test gehaald omdat ik er geen lekker gevoel bij had. De uitslag was tot mijn grote vreugd negatief maar de spanning begint nu weer behoorlijk op te lopen. Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden, wat ... Bureau ISBN - Wat laat ik na? ... . Ik ben nog steeds niet ongesteld geworden, wat moet ik nu doen…? Help me alsjeblieft. Ik heb mijn havo wel gehaald, maar eerlijk gezegd… met moeite. Na de havo ben ik meteen gaan werken. Ik kreeg een leuke baan in een call centre. Maar na een tijdje merkte ik dat ik wel dat mijn werk erg eentonig werd. Collega's die een mbo of hbo opleiding hadden kregen meer kansen dan ik. Toen ben ik me toch maar gaan oriënteren op een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marina Milenkovic
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
Wat laat ik na?.pdf

OMSCHRIJVING

'Mijn geliefde is overleden. Zijn twee jonge kinderen stappen het doolhof van de rouw in. Hoe overleef ik die zeurende pijn in mijn borst en waar moet ik beginnen? De financiële administratie is een chaos, notariskosten rijzen de pan uit, de Belastingdienst incasseert en de familiebanden zijn voorgoed verstoord. De afwikkeling van een erfenis blijkt een topsport zonder voorbereiding.' Na het verlies van mijn partner ontdekte ik dat slechts 8% van de Nederlanders hun erfenis heeft geregeld. Wacht jou hetzelfde lot dat mij en vele anderen heeft getroffen? Het zijn de meest vermogenden die hun familiezaken goed regelen. Waarom zij wel en jij niet? Je kunt meer zelf regelen dan je denkt. Met dit boek krijg je een kant-en-klaar plan dat je helpt om je erfenis taks- en stressvrij te maken.Jij ontdekt•hoe je het familievermogen doorgeeft en de fiscus onterft?•hoe je de erfenis van je overleden ouder veiligstelt?•hoe je een zorgeloze toekomst voor je dierbaren creëert?•hoe je het beheer over de erfenis van je minderjarige kind regelt, zonder bemoeienis van je ex?•hoe je ervoor zorgt dat je volwassen kind zijn erfenis niet direct opmaakt?•waarom een door de notaris opgesteld testament niet genoeg is?•welke 3 belastingtrucs rijken gebruiken en die jij ook kunt leren?Marina Milenkovi? is econoom, planner en executeur van nalatenschappen. Ze helpt de zogenaamde sandwichgeneratie, ingeklemd tussen zorg voor ouder wordende ouders en opgroeiende kinderen, hun erfenis slim te regelen. Ook als zij geen miljonair zijn.

Wil je het boek lezen?Wat laat ik na? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marina Milenkovic. Lezen Wat laat ik na? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN