Puppymanieren

Puppymanieren - Martin Gaus | Northernlights300.org

...doen en la... Puppymanieren - martin gaus begeleiding en opvoeding, door optimaal gebruik te maken van zijn leergierigheid isbn 9052102023 uitg ... Puppymanieren - Martin Gaus. Zoekeenboek.nl ... . Nieuw Ophalen of Verzenden € 6,00 14 jun. '20 Puppymanieren van M.Gaus? Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-07 16:18 . Omdat wij na mijn examen waarschijnlijk een puppy gaan kopen (een Duitse herder), moeten we natuurlijk wel veel weten over opvoeding enzo, we zijn al veel boeken aan het lezen van de bieb, 14 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met puppymanieren! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Puppymanieren. ... Puppymanieren - Gaus Webshop ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Puppymanieren. volgen we vier pups van verschillende rassen. Ze hebben elk hun ei-gen karakter en mogelijkheden, zodat je ziet dat het opvoeden van een hond individueel sterk kan verschillen. "Puppy's komen niet met . een gebruiksaanwijzing maar dit is een wel een praktische handleiding." Martin Gaus. startte in 1974 zijn dierenhotel Lees „Puppymanieren begeleiding en opvoeding door optimaal gebruik te maken van leergierigheid" door Martin Gaus verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het opvoedboek voor puppy's vanaf zeven weken! De gevoeligste periode voor leerprocessen ligt bij de honden tussen de ze... Bestel Puppymanieren van Martin Gaus. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Puppymanieren Geplaatst op zondag 05 december 2004 @ 20:16 , 17 keer bekeken. Dit is een mooi boek met duidelijke uitleg over het opvoeden van puppy's. De basis van de opvoeding is zoals je het verwacht in een kynologieclub. Hoewel je prima ... Sacha en Martin Gaus' Puppymanieren is hét opvoedboek voor puppy's (en baasjes). Een pup in huis zet de boel flink op zijn kop! Wat moet je doen en laten om te zorgen dat de hond niet het heft in eigen pootjes neemt? Sacha en Martin Gaus laten zien hoe leerprocessen werken en hoe je die kunt aansturen als een hond tussen de zeven en twaalf weken oud is. Koop Puppymanieren van Gaus, Martin met ISBN 9789021572031. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Puppymanieren van Martin Gaus is hét opvoedboek voor puppy's vanaf 7 weken. Vier pups van verschillend ras staan model voor verschillende typen hond...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Gaus
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Puppymanieren.pdf

OMSCHRIJVING

Sacha en Martin Gaus' Puppymanieren is hét opvoedboek voor puppy's (en baasjes). Een pup in huis zet de boel flink op zijn kop! Wat moet je doen en laten om te zorgen dat de hond niet het heft in eigen pootjes neemt? Sacha en Martin Gaus laten zien hoe leerprocessen werken en hoe je die kunt aansturen als een hond tussen de zeven en twaalf weken oud is. Hiervoor schreven zij een programma dat loopt van week tot week, waarin de hond spelenderwijs kan leren, zonder dat baasjes hoeven te mopperen of te straffen.

Wil je het boek lezen?Puppymanieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Gaus. Lezen Puppymanieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN