PMC Compact

PMC Compact - Jo Bos | Northernlights300.org

...ig Creeren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling ... PMC Compact - Jo Bos;;Ernst Harting;;Marlet Hesselink ... ... . In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk. Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. In 'PMC Compact', een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de werkvormen van Projectmatig Creëren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.s. Bestel het boek PMC Compact. PMC Compact | ISBN 9789055949281 direct en een ... PMC Compact - Jo Bos en Co ... .s. Bestel het boek PMC Compact. PMC Compact | ISBN 9789055949281 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. PMC Compact direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com In 'PMC Compact', een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de werkvormen van Projectmatig Creëren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk. Blader door deze categorie: Management. Contactgegevens. In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk. Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. PMC Compact op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Koop Pmc compact (9789055947089) je van J.Bos, E. Harting, M Hesselink In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Bos
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
PMC Compact.pdf

OMSCHRIJVING

Projectmatig Creëren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. Sinds de eerste publicatie in 1998 hebben persoonlijk commitment, leiderschap, energie, bezieling en verbinding een vaste plaats veroverd in de 'normale' projectmanagementtaal. Inmiddels hebben duizenden projectmanagers zich de principes van Projectmatig Creëren (PMC) eigen gemaakt en is deze aanpak bij tal van organisaties tot de standaard verheven. Vele malen kregen wij het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen in een compacte uitgave samen te brengen. In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creëren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk. Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creëren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling. Marlet Hesselink is adviseur bij Phaos. Alle drie hebben zij een jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van projecten en programma's. Vanuit hun adviespraktijk werken zij intensief aan de professionalisering van projectmanagaement in allerlei organisaties.

Wil je het boek lezen?PMC Compact in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Bos. Lezen PMC Compact Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN