Een ongewoon gesprek met God

Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch | Northernlights300.org

...rek Met God. Geweldig boek.Ik zit al sinds mijn 7e jaar met zoveel levensvragen,ben nu 39 en heb heel veel boeken gelezen,maar dit boek heeft mij alle antwoorden gegeven,zo zuiver,zo duidelijk,ik weet nu wie ik ben,waarom ik hier ben,ik ben anders gaan leven,ik kijk ook anders tegen het leven aan,tegen mensen,respecteer alles wat ... Vind ongewoon gesprek met god in Esoterie en ... ... ... Gesprekken met God- 3 delen in 1 band (Paperback). Deze driedelige reeks bestaat uit de boeken Een ongewoon gesprek met God, Een nieuw gesprek met God... aan een ieder die van lezen houdt of/en die een ander een goed boek wil aanbevelen/cadeau maken: 'een gesprekje met God' is het boek om te hebben. ik heb dit boek ( samen met het tweede deel) als kerstcadeau aangeschaft voor mijn 8 maanden oude dochter. het is het mooiste boek dat je een kind kan geven als 'start'boekje voor z ... PDF Neale Donald Walsch en "Gesprekken met God" ... ... aan een ieder die van lezen houdt of/en die een ander een goed boek wil aanbevelen/cadeau maken: 'een gesprekje met God' is het boek om te hebben. ik heb dit boek ( samen met het tweede deel) als kerstcadeau aangeschaft voor mijn 8 maanden oude dochter. het is het mooiste boek dat je een kind kan geven als 'start'boekje voor zijn/haar verdere leesleven. ik wens een ieder die dit boek leest ... In een ongewoon gesprek met God lezen we hoe NDW voor het eerst contact krijgt met God. Met kleine nuanceringen weet God je manier van denken op een mooie heldere manier bij te sturen. Op het einde (na drie boeken) dacht ik ja zo moet het zijn. Alles staat in perspectief. 50 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met een ongewoon gesprek met god! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Deze driedelige reeks bestaat uit de boeken Een ongewoon gesprek met God, Een nieuw gesprek met God en Derde gesprek met God. Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren van deze boeken verkocht. De reden van dit enorme succes: God was niet eerder gepresenteerd als een charmante, eigenzinnige en originele gesprekspartner. Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 2...

INFORMATIE

AUTEUR
Neale Donald Walsch
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Een ongewoon gesprek met God.pdf

OMSCHRIJVING

Eén van de allergrootste bestsellers in de geschiedenis. In 1992 schreef Neale Donald Walsch ontevreden en boos een brief aan God. Tot zijn verbijstering kreeg hij antwoord.Eén van de allergrootste bestsellers in de geschiedenis met een nieuw omslag.Na een flink aantal tegenslagen schreef Neale Donald Walsch in 1992 ontevreden en boos een brief aan God. Tot zijn verbijstering kreeg hij antwoord. In dit bijzondere boek beschrijft hij zijn gesprekken met God. Ze gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, liefde en de zin van het leven. Gods bemoedigende boodschap: de mens moet vooral de schepper van zijn eigen leven zijn.

Wil je het boek lezen?Een ongewoon gesprek met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neale Donald Walsch. Lezen Een ongewoon gesprek met God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN