De weg van de heks

De weg van de heks - Lunadea | Northernlights300.org

...j heksen gebruikt worden. De weg van de heks ... De weg van de heks van Lunadea | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent! Bestel De weg van de heks Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De weg van de heks Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern! Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. De weg van de heks: Magisch en intuitief l ... van der Velde | De weg van de heks, Lunadea ... . De weg van de heks: Magisch en intuitief leven (Nederlands) Paperback - 7 april 2020. Lunadea (auteur) 4,0 van 5 sterren 1 beoordelingen. Alle 3 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf ... De weg van de heks - Magisch en intuïtief leven - Lunadea. Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern! Spreker(s): Rosa Mee € 14,99 Incl. btw Koop als download - €14,99 Luisterfragment Uw browser kan helaas geen fragment ... Hekserij betreft in het algemeen het uitoefenen of aanroepen van vermeende bovennatuurlijke krachten om mensen of gebeurtenissen te controleren. In het Westen legt het volksgeloof de nadruk op het kwaadaardig handelen van de heks. Moderne hekserij, waarbij mensen zichzelf "heks" noemen, breekt radicaal met dit stereotiepe beeld en benadrukt positieve aspecten als eenheid met de natuur en de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lunadea
DIMENSIE
11,23 MB
BESTANDSNAAM
De weg van de heks.pdf

OMSCHRIJVING

Lunadea neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern!Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult. Ze laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, leert je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken. Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder!

Wil je het boek lezen?De weg van de heks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lunadea. Lezen De weg van de heks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN