De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020

De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 - Mark Diebels | Northernlights300.org

...ndse Arbeidsrecht 2020 helpt u hierbij. Voor iedereen met interesse in het arbeidsrecht ... Bureau ISBN - De Kleine Gids voor het Nederlandse ... ... . Met name HR-functionarissen, personeelsadviseurs, P&O-ers, en directeuren van MKB-bedrijven vinden in deze titel een schat aan praktisch toepasbare informatie. De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2019 is geschreven voor student en professional. Maak het uzelf dan gemakkelijk: met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.1 heeft u alle actuele regelingen en cijfers snel bij de hand. Van bijstand tot zorgve ... Studystore | De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale ... ... .1 heeft u alle actuele regelingen en cijfers snel bij de hand. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Sinds 1933 is De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid al 100 keer verschenen en uitgegroeid tot een toonaangevend naslagwerk. Deze 2020-editie is bijgewerkt met onder meer de Wet arbeidsmarkt in balans (wab). Het is een continue uitdaging voor bedrijven en adviseurs die in aanraking komen met het arbeidsrecht: volledig up-to-date te blijven in de laatste ontwikkelingen van dit beweeglijke rechtsgebied. De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 helpt u hierbij. In de nieuwe 2020-editie van De Kleine Gids voor het Nederlandse Ar...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Diebels
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Het arbeidsrecht staat nooit stil. Dit maakt het lastig voor bedrijven en adviseurs om volledig op de hoogte te blijven. Deze uitgave biedt de oplossing met een volledig, up-to-date overzicht van alle belangrijke regels en wetten binnen het Arbeidsrecht. Deze 2020-editie is bijgewerkt met onder meer de Wet arbeidsmarkt in balans (wab). Het is een continue uitdaging voor bedrijven en adviseurs die in aanraking komen met het arbeidsrecht: volledig up-to-date te blijven in de laatste ontwikkelingen van dit beweeglijke rechtsgebied. De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 helpt u hierbij. In deze titel vindt u een jaarlijks overzicht van de belangrijkste regels rondom personeel. De inhoud is systematisch opgebouwd en maakt complexe materie behapbaar. In het bijzonder HR-functionarissen, personeelsadviseurs, P&O-ers, en directeuren van MKB-bedrijven vinden een schat aan praktisch toepasbare informatie. Daarnaast biedt deze Kleine Gids studenten een volwaardige kennismaking met het arbeidsrecht. De uitgave biedt een toegankelijk overzicht van het complete rechtsgebied, maar blijft bondig en bevat geen volledige wetsartikelen en jurisprudentie. Deze 2020-editie verschijnt rondom de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (wab). Met deze wet veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag, welke u bijgewerkt vindt in deze nieuwe druk. Daarnaast vindt u een aantal andere nieuwe wetten en belangrijke uitspraken verwerkt. In de nieuwe 2020-editie van De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht is de Wet arbeidsmarkt in balans (wab) verwerkt. Studenten beschikken met deze titel over een systematisch overzicht van de actuele regels omtrent personeel. Naast de wab zijn in deze nieuwe editie een aantal andere nieuwe wetten en belangrijke uitspraken verwerkt. Actueel gemaakt met wab en andere nieuwe wetten Complete to-the-point kennismaking met het arbeidsrecht Veelvuldig gebruikt in het onderwijs Deze Kleine Gids wordt gebruikt bij een groot aantal HBO-instellingen en bij private opleidingen binnen opleidingen als HRM en HBO-Rechten. Het wordt voorgeschreven als studieboek bij vakken als Arbeidsrecht, Socialezekerheidsrecht en Personeelsmanagement.

Wil je het boek lezen?De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Diebels. Lezen De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN