Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige - Astrid Holleeder | Northernlights300.org

...en en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor ... Artikelen over dagboek van een getuige | Telegraaf.nl ... . Het begint op Marktplaats 'Dagboek van een getuige' geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats. 'Dagboek van een getuige' is een mustread voor iederee ... Recensie Dagboek van een getuige, Astrid Holleeder - ONLY ... ... . 'Dagboek van een getuige' is een mustread voor iedereen die 'Judas' heeft gelezen. In dit boek wordt uiteengezet hoe het voor Astrid, Sonja en Sandra is om als belangrijk getuige te moeten leven. Dagelijks vrezen zij voor hun leven. Justitie kijkt toe, maar doet niets. In Dagboek van een getuige wordt haarscherp duidelijk waar justitie faalt in het beschermen van haar getuigen. Waar in Judas nog sprake is van een samenwerking met justitie in de aanloop naar de getuigenissen tegen Willem Holleeder, blijkt nu dat zij niets doet om de veiligheid van Astrid, zus Sonja en Sandra den Hartog te waarborgen. Hieronder vindt u het juiste antwoord op __ Holleeder schreef 'Dagboek van een getuige' Kruiswoordraadsel. Als u meer hulp nodig hebt bij het afwerken van uw kruiswoordraadsel, ga dan verder met uw navigatie en probeer onze zoekfunctie. Astrid Holleeder - Dagboek van een getuige Astrid Holleeder (ten tijde van het schrijven van het boek is ze 51) is de zuster van Willem Holleeder en ze was advocaat. Zij is getuige in zijn zaak, maar niet in zijn voordeel. Ze getuigt tegen hem. Dagboek van een getuige is de titel van de nieuwe bestseller van Astrid Holleeder. Zoals de titel doet vermoeden, schrijft Astrid Holleeder over haar dagelijkse ervaringen als getuige in een strafzaak. Haar vorige boek Judas ging over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder en ditmaal gaat het over de consequenties daarvan. Dagboek van een getuige - Astrid Holleeder - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Voorpublicatie Astrid Holleeder: Dagboek van een getuige. Vrijdag komt onder de titel 'Dagboek van een getuige' het tweede boek uit van Astrid Holleeder, waarin ze schrijft over haar geschil met ... Astrid Holleeder (Amsterdam, 4 december 1965) is een Nederlands advocaat en auteur.Ze is een zus van crimineel Willem Holleeder en was...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Holleeder
DIMENSIE
5,91 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een getuige.pdf

OMSCHRIJVING

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een getuige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Holleeder. Lezen Dagboek van een getuige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN