Vurig sensitief opvoeden

Vurig sensitief opvoeden - Nessie de Zitter | Northernlights300.org

...fje kan helpen te begrijpen. De mooie gedichtjes/tekstje zijn grappig maar ook nagel op de kop ... Vurig sensitief opvoeden eBook door Nessie De Zitter ... ... . Onze expert Nessie de Zitter - mama van 3, auteur van Vurig Sensitief Opvoeden en spreker - was uiteraard bezorgd om haar sensitieve kinderen. Hierbij miste ze altijd wel een stuk: pas toen ze het stukje 'vurig' (strongwilled, temperamentvol, HSS) ontdekte, viel de puzzel voor haar in elkaar. Een vurig sensitief kind balanceert voortdurend tussen twee uitersten: het heeft behoefte aan actie, maar raakt tegelijk ook heel snel overprikkeld. Voor hun ouders kunnen vurig sensitiefjes - ook wel hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen ... Vurig Sensitief - Home | Facebook ... . Voor hun ouders kunnen vurig sensitiefjes - ook wel hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen met een sterke wil genoemd - een ware uitdaging zijn. Vurig sensitieve kinderen krijgen vaak kritiek van de omgeving, zelfs van familie. Het komt erop neer dat je een "lakse" ouder bent en dat je kind in de pas moet leren lopen. Je hebt het vast ook al moeten aanhoren: 'Je legt er teveel eieren onder', 'Kinderen moet je gewoon CONSEQUENT ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nessie de Zitter
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
Vurig sensitief opvoeden.pdf

OMSCHRIJVING

Een grote mond, een heftig temperament en toch ook een gevoelig, teer hartje... Een vurig sensitief kind balanceert voortdurend tussen twee uitersten: het heeft behoefte aan actie, maar raakt tegelijk ook heel snel overprikkeld. Voor hun ouders kunnen vurig sensitiefjes - ook wel hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen met een sterke wil genoemd - een ware uitdaging zijn. Dit boek leert je om je vurig sensitieve kind beter te begrijpen en je eigen handvatten te vinden zodat je op een positieve manier met hen om kunt gaan. Waarom is het opvoeden soms zo'n strijd? Hoe reageer je op driftbuien? En hoe kun je op een constructieve manier met elkaar communiceren?Dankzij de praktische stappenplannen en de vele haalbare tips breng je opnieuw rust in je gezin én help je je vurig sensitieve kind om zijn talenten ten volle tot bloei te laten komen.

Wil je het boek lezen?Vurig sensitief opvoeden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nessie de Zitter. Lezen Vurig sensitief opvoeden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN