Seks 52 kaarten

Seks 52 kaarten - E. Dubberley | Northernlights300.org

... de hand van de zes criteria voor gezond seksueel gedrag ... Patience Spel op Patience SPEL.net ... . Op basis van de beoordeling wordt een pedagogische reactie gesuggereerd. 1 kaart waarop de vier vlaggen beknopt worden toegelicht en reactiemogelijkheden worden meegegeven. 19-mei-2019 - Bekijk het bord 'verjaardagskaarten voor mannen' van wenskaartenshop, dat wordt gevolgd door 1199 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Verjaardagskaarten voor mannen, Verjaardagskaarten, Verjaardag man. Maak het spel moeilijker door de menuoptie met 3 kaart ... Seks 52 kaarten - paperback - E., Boek Alle boeken bij Fnac ... . Maak het spel moeilijker door de menuoptie met 3 kaarten delen te kiezen of kies voor delen met 1 kaart om het juist makkelijker te maken. De hoogste score krijg je door in een zo snel mogelijke tijd alle kaarten naar de bovenste vakken te spelen, beginnend met de azen en eindigend met de koningen. Seks 52 kaarten Laagste prijs €19,95 bij Wehkamp De laagste prijs van Seks 52 kaarten met ISBN code 9789044715866 uit het genre Gezondheid Psychologie vind je bij Prijsvergelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
E. Dubberley
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Seks 52 kaarten.pdf

OMSCHRIJVING

52 kaarten met leuke standjes voor een seksleven met pit. Bent u de missionaris en de hondjeshouding beu en zoekt u inspiratie voor iets nieuws? Probeer dan eens de springende kikker, de omgekeerde cowgirl of de zonaanbidder… In deze doos vindt u 52 mooi geïllustreerde kaarten met leuke en originele standjes om uw seksleven pittiger te maken. Op elke kaart leest u hoe u een bepaald standje moet uitvoeren en waarom juist die positie zo fijn is voor hem en haar. Ook ideeën voor variaties ontbreken niet. Verstop de kaart met uw favoriete standje onder het hoofdkussen van uw geliefde of op een ander speciaal plekje, of pak lukraak een kaart uit de doos voor een verrassende en stomende vrijpartij. Waarom steeds kiezen voor dezelfde posities, terwijl er zoveel spannende standjes zijn om uit te proberen?

Wil je het boek lezen?Seks 52 kaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Dubberley. Lezen Seks 52 kaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN