O jee, het zijn er twee

O jee, het zijn er twee - Janneke Jonkman | Northernlights300.org

...95 14 dagen bedenktijd Oh jee, het zijn er twee! Gepubliceerd op woensdag 4 juni 2014 - 10:15 De Madammen ... O jee, het zijn er twee - Janneke Jonkman - 9789402312713 ... ... . De wondere wereld van tweelingen. Feiten en fabels doorprikt. Dubbel zo zwaar maar ook dubbel zo plezierig? Patrick Meurs is ontwikkelingspsycholoog en vader van een tweeling. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 2,11 MB BESTANDSNAAM O jee, het zijn er twee.pdf PUBLICEER DATUM mei 2019 SCHRIJVER Janneke Jonkman ISBN 9789022584729 o jee het zijn er twee. Shoppen 12 juli 2019 9 juli 2019 'O jee, het zijn er twee' - Hét boek voor alle ouders met een tweelin ... O jee, het zijn er twee, Janneke Jonkman | 9789022584729 ... ... . Shoppen 12 juli 2019 9 juli 2019 'O jee, het zijn er twee' - Hét boek voor alle ouders met een tweeling door Sanne Mulder . Nu al hét tweelingboek der tweelingboeken: 'O jee, het zijn er twee' van Me-to-We blogger Janneke Jonkman. En jij kunt het winnen! Janneke Jonkmans boodschap aan (aanstaande) tweelingmoeders: het komt allemaal goed! Lees alle fijne tips en verhalen in haar nieuwe boek 'O jee, het zijn er twee'. Speciaal voor supermoeders! 29 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met jee o! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Jonkman
DIMENSIE
7,64 MB
BESTANDSNAAM
O jee, het zijn er twee.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtig en eerlijk boek dat het tweelingmoederschap viertIn O jee, het zijn er twee steekt Janneke Jonkman alle moeders van tweelingen een hart onder de riem. Want hoe prachtig het ook is, er zullen dagen zijn dat je je geen supermoeder voelt. Als tweelingmoeder stuit je namelijk op nogal wat extra hindernissen in de zwangerschap, kraamtijd en daarna. Daarom is hier eindelijk een boek dat daar eerlijk over is en tegelijkertijd het tweelingmoederschap viert!Janneke vertelt haar persoonlijke verhaal: van zwangerschap tot en met de peuterpuberteit. Maar dat is lang niet alles. In dit boek vind je alles wat je als nieuwbakken of ervaren tweelingmoeder wilt weten. Het zit boordevol verhalen van allerlei tweelingmoeders en Instagram #twinmoms. En je krijgt een heleboel praktische informatie van experts, onmisbare tips & lijstjes, leuke quotes en heel veel prachtige foto's.

Wil je het boek lezen?O jee, het zijn er twee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Jonkman. Lezen O jee, het zijn er twee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN