Het hoogstimulatieve kind

Het hoogstimulatieve kind - Gerarda van der Veen | Northernlights300.org

...Gevoelig en druk tegelijk. Coaching Thuisonderwijs Polo Ralph Lauren Memes Inspiratie Rembrandt ... HSP begeleiding Nederland - Boeken kinderen ... . ... Je kind laten helpen in het huishouden is een goede zaak. Voor jou, én je kind. Voor jou is het fijn om een paar extra helpende handjes te hebben. Het hoogstimulatieve kind. Het wat… Hoor ik je denken? Dit is een term die ik onlangs voor het eerst hoorde en waar dit blog over gaat. Hooggevoeligheid is een bekendere term. Tijdens mijn opleiding tot kindercoach kwam ik erachter dat ik gevoeliger was dan ik altijd d ... Hooggevoelige kinderen zijn niet altijd stil en geremd ... ... . Tijdens mijn opleiding tot kindercoach kwam ik erachter dat ik gevoeliger was dan ik altijd dacht. Het belangrijkste thema is het hoogstimulatieve kind en het aanleren van vaardigheden om de executieve functies beter onder de knie te krijgen. De kern van het boek is dat een druk-gevoelig kind best wil luisteren en zonder boze bui wil reageren, maar nog niet over de juiste vaardigheden beschikt. Deze vaardigheden zijn te oefenen. Kenmerken van hoogstimulatieve kinderen. Naast de kenmerken van hooggevoelig of hoogsensitief zie je bij kinderen die hoogstimulatief zijn het volgende ze zijn gevoelig voor stimulansen Zodra een kind iets waarneemt dat nieuw, leuk of interessant is, gaat hij erop af. staat erg open Een kind is gevoelig voor sferen en stemmingen. Het hoogstimulatieve kind. Formaat: Hardcover Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 17,88 Excl. BTW check Volledige prijs....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerarda van der Veen
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Het hoogstimulatieve kind.pdf

OMSCHRIJVING

Een boek vol tips voor ouders om hun druk-gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden; en voor iedereen die meer wil weten over de drukke variant van hooggevoeligheid. Met een stappenplanAlweer de 3e druk - inclusief stappenplan.Hooggevoeligheid kan samengaan met druk en emotioneel intens gedrag. Het kind is gevoelig, hulpvaardig, sociaal en spontaan, maar kan ook moeilijk te corrigeren zijn. Hij lijkt niet te willen luisteren en reageert met boze buien. Op school heeft hij moeite met concentreren, met stil zitten en verstoort hij nogal eens de les.Ouders hebben vaak al van alles geprobeerd, maar hun kind blijft 'de baas spelen' in huis, zo leggen ze uit. Hij wil gewoon niet luisteren, is de gedachte, of: hij heeft een (te) sterke wil. Om je kwaliteiten vorm te geven gaat het echter niet om de wil, maar om vaardigheden. Een druk-gevoelig kind (in dit boek 'hoogstimulatief' genoemd) snapt best hoe hij zich moet gedragen en wil daar ook graag aan voldoen, maar hij beschikt niet over de vaardigheden om dat te realiseren.Vaardigheden zijn te oefenen, daarom biedt dit boek een stappenplan voor ouders om hun kind te leren met lastige situaties om te gaan. Zodat ongewenst gedrag vermindert en de kwaliteiten van hooggevoeligheid beter tot hun recht komen.Een boek vol tips voor ouders om hun druk-gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden; en voor iedereen die meer wil weten over de drukke variant van hooggevoeligheid.

Wil je het boek lezen?Het hoogstimulatieve kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerarda van der Veen. Lezen Het hoogstimulatieve kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN