Hard

Hard - Fabian Bohn | Northernlights300.org

...ews, 409.482 producten, 53.575 nieuwsberichten, prijsvergelijking met 188 shops ... Die Hard - Wikipedia ... . Hard [Oostenrijk] - Hard is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bregenz. De gemeente heeft ongeveer 12.000 inwoners. ==Geografie== Hard heeft een oppervlakte van 17,46 km² (land: 9,73 water: 7,73). Het ligt in het westen van het land. ... in hedendaagse spelling: hard, gestreng. Hard — gestreng. Niet za ... hard - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Hard — gestreng. Niet za...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabian Bohn
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
Hard.pdf

OMSCHRIJVING

"Miljoenen fans over de hele wereld, honderddertig shows per jaar. Gigs voor dertigduizend man, line-ups met de allergrootsten. Dit is mijn gouden tijd!' – BRENNAN HEART 's Middags thuis op de Veluwe, 's nachts performen in Antwerpen, 's ochtends door voor de show in Mexico. Mainstage in Chicago, Sydney en Shanghai. Vliegen in jets en helikopters. "Ik heb je gemist papa," zeggen mijn kinderen dan. En met beide benen land ik zacht weer op de grond... HARD is het persoonlijke verhaal van Brennan Heart: een van de succesvolste Nederlandse dj's/producers van dit millennium, werkend met de allergrootste artiesten wereldwijd. Het is het avontuur van een jongen, Fabian, die in zijn kleine thuisstudio droomde van de grote dj's en muziekpodia. Een verhaal vol onrust, vechtlust en bewijsdrang. Over de struggles die hem vormden en zijn stappen naar succes. HARD is hardstyle!

Wil je het boek lezen?Hard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabian Bohn. Lezen Hard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN