Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!

Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! - Sean Covey | Northernlights300.org

...an Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! PDF te downloaden op onze website bank72 ... Zeven eigenschappen die jou succesvol maken - De Handelsroute ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! De zeven eigenschappen die jou succesvol maken Het boek van Sean Covey: "De 7 eigenschappen die jou succesvol maken" veranderen je kijk op de wereld en je kijk op het leven. Het leidt tot succes op allerlei gebieden zoals: sport, liefde, werk en school. Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! van Sean Covey kopen? Hier zie je waar he ... Werkboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! - CPS.nl ... . Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! van Sean Covey kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789047003267. de Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dit boek, geschreven door Sean Covey, is gebaseerd op het alom be-kende boek van zijn vader en speciaal gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs. Het vertaalt de gewoonten naar activiteiten voor leerlingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sean Covey
DIMENSIE
12,66 MB
BESTANDSNAAM
Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!.pdf

OMSCHRIJVING

Vind je het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, als sommige vrienden je onzeker maken of bij de keuze voor het vakkenpakken. Maar wat je wel weet is dat je zelf deze keuzes wilt maken en je ouders niet voor jou hoeven te beslissen. Vaak blijkt dit toch moeilijker dan je vooraf dacht. Je wilt graag zelfstandig beslissen, maar hoe doe je dat nou 't best? Sean Covey kent deze problemen en beschreef de oplossing in Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dit boek werd een groot succes in Nederland en er ontstond grote vraag naar het praktische werkboek. Dit werkboek helpt je om de ideeën in Zeven eigenschappen toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, enquêtes, invuloefeningen en doelijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, spannender en leuker te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten.

Wil je het boek lezen?Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sean Covey. Lezen Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN