Voor Dummies - Pensioen voor Dummies

Voor Dummies - Pensioen voor Dummies - Erik Beckers | Northernlights300.org

...n te vullen en de risico´s gedurende de opbouw- en uitkeringsfase ... Pensioen voor dummies, Erik Beckers, Robert Collignon ... ... . Pensioen voor Dummies (boek) Bekijk alles. Pensioen voor dummies Robert Collignon • ebook • epub. Samenvatting . Veel mensen vinden pensioen een lastig onderwerp. In dit boek vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. Pensioen voor dummies Voor Dummies Robert Collignon, Erik Beckers Voor Dummies Management, business en recht. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan i ... Voor Dummies - Pensioen voor Dummies - educatheek.nl ... . Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Veel mensen vinden pensioen een lastig onderwerp. In dit boek vind je up-to-date informatie om ... De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog Pensioen voor dummies, Erik Beckers, Robert Collignon - Ebook - 9789045355351 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Pensioen: iedereen heeft ermee te maken. Of het nu om je persoonlijke situatie gaat of betrekking heeft op de werknemers in je bedrijf. In Pensioen voor Dummies wordt de situatie voor beide groepen uitgebreid behandeld. Voorkom verrassingen en zorg zelf voor jouw pensioentoekomstPensioen is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde en toch kennen veel mensen hun eigen pensioensituatie niet. Dankzij dit praktische boek hoef je geen academisch geschoolde pensioenjurist te zijn om de ins en outs van ons pensioenstelsel te begrijpen en je eigen plan op te stellen. Ga je bijna met pensioen? Lees of het verstandig is om ... Pensioen voor dummies. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. ... scheiden en ziekte heb je alles wat nodig is om de juiste keuzes voor je pensioen te maken. Door de talrijke tips is dit boek waardevol voor wie zelf wil werken aan een sterke financiële toekomst. Pensioen voor dummies. Erik Beckers en Robert Collignon. € 19,99; € 19,99; Beschrijving uitgever. Veel mensen vinden pensioen een lastig onderwerp. In dit boek vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. Pensioen voor dummies. Pensioen voor dummies. 11/10/2013; 0; Tja, pensioenen. Zoals zo vaak wordt de discussie troebeler naarmate deze langer voortduurt. Eerst denk je nog: laat ik me verdiepen in standpunten van de strijdende partijen, hun argumenten wegen en mijn eigen conclusies trekken....

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Beckers
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Pensioen voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Dummies - Pensioen voor Dummies 2e druk is een boek van Erik Beckers uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353654 Stap voor stap je eigen pensioenplan opstellenVoorkom verrassingen en zorg zelf voor jouw pensioentoekomstPensioen is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde en toch kennen veel mensen hun eigen pensioensituatie niet. Dankzij dit praktische boek hoef je geen academisch geschoolde pensioenjurist te zijn om de ins en outs van ons pensioenstelsel te begrijpen en je eigen plan op te stellen. Ga je bijna met pensioen? Lees of het verstandig is om nog even flink bij te sparen. Ben je ZZP'er? Gebruik je vrijheid en bepaal je eigen pensioenvangnet. Met alle mogelijkheden en risico's op een rijtje, kun je zelf werken aan een sterke financiële toekomst.Erik Beckers (Zwitserleven) en Robert Collignon (Aegon) hebben beiden ruime ervaring op pensioengebied. Pensioen voor Dummies is dan ook geschreven op basis van hun vele klantcontacten en - ervaringen.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Pensioen voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Beckers. Lezen Voor Dummies - Pensioen voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN