Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand

Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand - Linda Jansma | Northernlights300.org

...tellen Artikelnummer: 9789461094513 Categorieën: Literatuur , Thriller Tag: linda jansma, bestseller, detective, ongeluk Helemaal wanneer hij een sms'je ontvangt waarin staat dat de dood van zijn zoon geen ongeluk was ... Lijst van Vlaamse schrijvers van detectives en thrillers ... ... . Hij roept de hulp in van particulier rechercheur Nikki Benjamins. Zij ontdekt dat er veel meer speelt dan een simpel auto-ongeluk en dat haar voormalige collega's van het rechercheteam daar alles mee te maken hebben. Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand - Linda Jansma (paperback) (€ 19,95) In Eigen Hand - Linda Jansma (2020) Alternatieve titel: Een Nikki Benjamins Detective . mijn stem. geen stemmen. Nederlands Detecti ... Nederlandstalige Te reserveren Detectives kopen? Kijk snel ... ... . Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand - Linda Jansma (paperback) (€ 19,95) In Eigen Hand - Linda Jansma (2020) Alternatieve titel: Een Nikki Benjamins Detective . mijn stem. geen stemmen. Nederlands Detective . 350 pagina's Eerste druk: De Crime ... Een Nikki Benjamins detective. In eigen hand Misdadig. De beste . De geur van regen . De juiste man . De lifter . De schui...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Jansma
DIMENSIE
12,54 MB
BESTANDSNAAM
Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand.pdf

OMSCHRIJVING

IS HET EEN ONGELUK? OF OPZET?Max Akkermans komt om nadat hij de macht over het stuur verliest en tegen een boom rijdt. De vader van Max, voormalig hoofdinspecteur bij de Amsterdamse politie, heeft zo zijn twijfels bij het politieonderzoek. Helemaal wanneer hij een sms'je ontvangt waarin staat dat de dood van zijn zoon geen ongeluk was. Hij roept de hulp in van particulier rechercheur Nikki Benjamins. Zij ontdekt dat er veel meer speelt dan een simpel auto-ongeluk en dat haar voormalige collega's van het rechercheteam daar alles mee te maken hebben.

Wil je het boek lezen?Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Jansma. Lezen Een Nikki Benjamins detective - In eigen hand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN