Voor Dummies - Muziektheorie voor Dummies

Voor Dummies - Muziektheorie voor Dummies - Michael Pilhofer | Northernlights300.org

...in gewoon Nederlands de muzikale basisbegrippen - van toonladders, intervallen en tempo tot akkoordenschema's, frasering en het harmoniseren van melodieën ... NOTEN LEZEN VOOR DUMMIES - PDF Gratis download ... . Het laat zien hoe je ze kunt toepassen in je eigen composities, van pop en rock tot jazz en klassiek. Deze nieuwe editie van 'Muziektheorie voor Dummies' biedt je alle informatie die je nodig hebt om beats te produceren als een pro, om partituren te lezen en om te begrijpen waar een muziekstuk thuishoort in het muzikale spectrum. Componeer harmonieën en begeleidende melodieën voor instrumenten en stemmen, schrijf je eigen akkoorden en beheers toonladders, intervallen en tempo. O ... Dummies Muziektheorie voor Dummies boek kopen? ... . Componeer harmonieën en begeleidende melodieën voor instrumenten en stemmen, schrijf je eigen akkoorden en beheers toonladders, intervallen en tempo. Of je nu een ... 4 Geachte cursisten, NOTEN LEZEN VOOR DUMMIES - LES 2 Er zijn koorleden die zich afvragen: Moet dat nou, een cursus muziektheorie, we zijn toch maar een amateurkoor? Het antwoord is eenvoudig: Ja dat moet, en wel om meerdere redenen. De twee belangrijkste: 1. Je kan toch ook geen (amateur)sport beoefenen als je de spelregels niet kent. Muziektheorie voor Dummies verklaart in gewoon Nederlands de muzikale basisbegrippen - van toonladders, intervallen en tempo tot akkoordenschema's, frasering en het harmoniseren van melodieën. Het laat zien hoe je ze kunt toepassen in je eigen composities, van pop en rock tot jazz en klassiek. Deze nieuwe editie van 'Muziektheorie voor Dummies' biedt je alle informatie die je nodig hebt om beats te produceren als een pro, om partituren te lezen en om te begrijpen waar een muziekstuk thuishoort in het muzikale spectrum. OMSCHRIJVING. Muziektheorie voor Dummies biedt je alle informatie die je nodig hebt om beats te produceren als een pro, om partituren te lezen en om te zien waar een muziekstuk thuishoort in het muzikale spectrum - of je nu zelf een stuk schrijft of dat van een ander leest. Bestel Muziektheorie voor Dummies van Michael Pilhofer;;Holly Day. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Muziektheorie voor Dummies bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Pilhofer
DIMENSIE
9,56 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Muziektheorie voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Deze nieuwe editie van 'Muziektheorie voor Dummies' biedt je alle informatie die je nodig hebt om beats te produceren als een pro, om partituren te lezen en om te begrijpen waar een muziekstuk thuishoort in het muzikale spectrum. Componeer harmonieën en begeleidende melodieën voor instrumenten en stemmen, schrijf je eigen akkoorden en beheers toonladders, intervallen en tempo. Of je nu een carrière in de muziek ambieert of gewoon graag muziek luistert, met dit boek zul je muziek nog meer waarderen en zullen je handen kriebelen om zelf aan de slag te gaan! Michael Pilhofer voltooide een universitaire opleiding muziekeducatie en een opleiding tot uitvoerend jazzmuzikant. Holly Day is muziekjournalist. Ze schreef diverse boeken en artikelen.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Muziektheorie voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Pilhofer. Lezen Voor Dummies - Muziektheorie voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN