Van Santander naar Santander

Van Santander naar Santander - Peter Winnen | Northernlights300.org

...pinnen en geld overmaken naar uw eigen betaalrekening ... Route Santander - A Coruña - afstand, tijd en kosten ... ... . Santander Airport ligt ten zuiden van de stad, met de haven van Santander er tussenin. Kort bij het vliegveld ligt de S-10 die de snelwegen A-67 en A-8 met elkaar verbindt. Hierdoor zijn ook de plaatsen ten oosten (Bilbao) en westen (Gijón) van Santander Airport goed bereikbaar. Santander is de grootste online bank in de EU met 202.713 medewerkers en 125 miljoen klanten. De bank is als 'Banco Santander' opgericht in 1857 ... Santander review ~~ Banco Santander Consumer Finance ... . De bank is als 'Banco Santander' opgericht in 1857 in Spanje. Ze is beursgenoteerd aan de NYSE en Euronext. De bank is sinds 2009 gevestigd in Utrecht als Santander Consumer Finance Benelux met ruim 200.000 klanten in Nederland. Santander maakt het mogelijk. Als u geld beschikbaar heeft op uw Santander Card, kunt u eenvoudig overal geld pinnen, tot aan uw beschikbare bedrag. Maar ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening is zo geregeld via de Extra-Geld-Lijn 030-6388120 (24/7 bereikbaar). U betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten. Santander maakt het mogelijk! Als u nog geld beschikbaar heeft op uw Santander Card, kunt u eenvoudig overal geld pinnen. Maar ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening is zo geregeld en via Mijn Rekening is dat zelfs gratis. U vindt er de afstand van Santander naar Bilbao, de real-time reistijd die rekening houdt met de verkeersdrukte, en de kosten voor het traject (tol en brandstofkosten). Om uw verblijf in Bilbao goed te organiseren, kunt u de MICHELIN selectie van toeristische bezienswaardigheden en restaurants raadplegen (voor zover van toepassing voor uw bestemming), en kunt u zonder extra kosten uw ... Santander is een leuke, moderne stad met mooie stranden, idyllische tuinen en boulevards, een relaxed maar bruisend nachtleven en een culturele agenda die barst van de beste evenementen. Santander is de bestemming bij uitstek voor een geweldige stedentrip; er is voor bezoekers meer dan genoeg te zien en te doen. Wat Van Santander naar Santander voor mij zo'n proeve van grote literaire bekwaamheid maakt, is het bijna voelbaar maken van die fysieke ellende, en dat in een volstrekt originele, ja unieke taal. Wielrennen wordt bij voorkeur beschreven in een van vettige clichés hard geworden jargon, vol schitterende Vlaamse uitdrukk...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Winnen
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Van Santander naar Santander.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van Peter Winnen laat zich lezen als een roman. Hij groeide op met maar één droom: wielrenner worden. Hij werd een van de succesvolste en beroemdste Nederlandse wielrenners aller tijden. Zijn majestueuze overwinningen in de Tour de France waren hoogtepunten in de Nederlandse sportgeschiedenis. In Van Santander naar Santander beschrijft Peter Winnen in zijn eigen woorden zijn opkomst en zijn carriére. Van de wielerdromen van een puber en de eerste jaren als amateur, de kennismaking met het wielermilieu en het debuut als profrenner, tot de Tour de France, de eerste overwinningen, de onmenselijke inspanningen, de media, de vrouwen en de doping. Het is de geschiedenis van een grote droom die op sommige momenten een nachtmerrie werd. Het is ook het verhaal van een man wiens talent als wielrenner slechts wordt geëvenaard door zijn talent als schrijver. Peter Winnen (1957) was profwielrenner van augustus 1980 tot mei 1991. Bij zijn debuut in de Tour de France won hij de belangrijkste bergetappe, de koninginnenrit Alpe d Huez, en de witte trui als de meest succesvolle debutant. In de jaren erna won hij nog tweemaal de belangrijkste bergetappes (Morzine (1982) en Alpe d Huez 1983) en eindigde als derde in de Tour van 1983.

Wil je het boek lezen?Van Santander naar Santander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Winnen. Lezen Van Santander naar Santander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN