Kets de Vries over executive coaching

Kets de Vries over executive coaching - Manfred F.R. Kets de Vries | Northernlights300.org

...erdagverblijf onder 1 dak Compra Kets de Vries over executive coaching: inzicht in 8 complexe persoonlijkheden ... Amazon.it: Kets de Vries over executive coaching: inzicht ... ... . SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Koop nu Kets de Vries over executive coaching van Manfred F.R. Kets de Vries bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Manfred Kets de Vries, internationaal de meest geprezen Nederlandse managementdenker, is als hoogleraar Leiderschap verbonden aan INSEAD, Fontainebleau & Singapore. Hij is tevens hoogleraar aan het European Institute for Management and Technology en directeur van het Cente ... Kets de Vries over executive coaching - NRC Webwinkel ... . Hij is tevens hoogleraar aan het European Institute for Management and Technology en directeur van het Center for Leadership Development Research in Berlijn. In 2008 ontving hij de International Leadership Association's Lifetime ... Bestel Kets de Vries over executive coaching Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Buy Kets de Vries over executive coaching: inzicht in 8 complexe persoonlijkheden 01 by Kets de Vries, Manfred F.R., Roozenboom, Tijmen (ISBN: 9789462201613) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In Kets de Vries over mindfulness richt hij zijn focus op de psychodynamische benadering van coaching en betrekt hij mindfulness bij het coachingstraject. Als geen ander doorziet hij de complexiteit van dit traject en hij slaagt erin deze op formidabele wijze inzichtelijk te maken....

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred F.R. Kets de Vries
DIMENSIE
8,87 MB
BESTANDSNAAM
Kets de Vries over executive coaching.pdf

OMSCHRIJVING

Het coachen van lastige executives kan wel degelijk een positieve ervaring zijn, zo laat Manfred Kets de Vries zien met dit boek. Hij steekt coaches een hart onder de riem en reikt hun tegelijkertijd de nodige handvatten aan waarmee ze beter opgewassen zullen zijn tegen executives die niet alleen hun organisatie, maar ook anderen schade berokkenen. Aan de hand van interventies uit de coachingpraktijk van de auteur zelf maakt de lezer kennis met de volgende 8 types executives: - de narcistische executive - de afstandelijke executive - de paranoïde executive - de 'bipolaire' executive - de psychopatische executive - de 'autistische' executive - de passief-agressieve executive - de obsessief-compulsieve executive De eenzame momenten van verwarring die zich aandienen tijdens een dergelijk coachingtraject, worden vroeg of laat afgewisseld met momenten van herkenning, zo verzekert Kets de Vries zijn lezer. Iedere coach kan uiteindelijk patronen leren herkennen en vat krijgen op wat er aan de hand is.

Wil je het boek lezen?Kets de Vries over executive coaching in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred F.R. Kets de Vries. Lezen Kets de Vries over executive coaching Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN