Het geheim van Shambhala

Het geheim van Shambhala - James Redfield | Northernlights300.org

...ervolg op het avontuur dat begon in De Celestijnse Belofte en doorliep in Het Tiende Inzicht ... Het geheim van Shambhala , James Redfield | ISBN ... ... . Dit schitterende nieuwe boek begint met de zoek Het geheim van Shambhala van James Redfield (boek, paperback, ISBN 9789022569610). In deze intrigerende roman neemt James Redfield zijn lezers mee naar Tibet, op zoek naar het Elfde Inzicht. Het geheim... James Redfield is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het Geheim Van Shambhala op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het Geheim Van Shambhala in PDF, ePUB, MOBI. JAMES REDFIELD HET ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Het geheim van Shambhala ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Het Geheim Van Shambhala in PDF, ePUB, MOBI. JAMES REDFIELD HET GEHEIM VAN SHAMBHALA In deze intrigerende roman neemt James Redfield zijn lezers mee naar Tibet, op zoek naar het Elfde Inzicht. HET GEHEIM VAN SHAMBHALA is het vervolg op het avontuur dal begon in DE CELESTIJNSE BELOFTE en doorliep in Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Redfield, James - Het geheim van Shambhala Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Het geheim van Shambhala is het vervolg op het avontuur dat begon in De Celestijnse Belofte en doorliep in Het Tiende Inzicht. Direct te downloaden. € 9,99. e-book downloaden. Beschrijving Het geheim van Shambhala ... U vindt Het Geheim Van Shambhala in PDF, ePUB, MOBI. JAMES REDFIELDHET GEHEIMVAN SHAMBHALAIn deze intrigerende roman neemt James Redfield zijn lezers mee naar Tibet, op zoek naar het Elfde Inzicht.HET GEHEIM VAN SHAMBHALA is het vervolg op het avontuur dal begon in DE CELESTIJNSE BELOFTE en doorliep in HET TIENDE INZICHT....

INFORMATIE

AUTEUR
James Redfield
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Shambhala.pdf

OMSCHRIJVING

Het geheim van Shambhala 6e druk is een boek van James Redfield uitgegeven bij Boekerij. ISBN 9789022569610 Het geheim van Shambhala, het vervolg op het avontuur dat begon in De Celestijnse belofte en doorliep in Het tiende inzicht, begint met de zoektocht naar het legendarische Tibetaans-boeddhistisch Utopia Shambhala, beter bekend als Shangri-La. Het is een magische plek die niet alleen werkelijk bestaat, maar ook voorbeschikt is om in onze tijd gevonden en begrepen te worden. Op het spoor gezet door een kind en geleid door een fascinerende synchroniciteit bedwingt de verteller het Himalayagebergte en ontdekt hoog op een Tibetaanse bergtop een mysterieuze gemeenschap, waar de spirituele toekomst van de mensheid al geruime tijd wordt beleefd. Ondanks de tegenwerking van de Chinese overheid en de bemoeienis van het Chinese leger weet de hoofdpersoon het geheim van Shambhala uiteindelijk te doorgronden en stuurt hij het de wijde wereld in.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Shambhala in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Redfield. Lezen Het geheim van Shambhala Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN