Moeders Zondag

Moeders Zondag - Graham Swift | Northernlights300.org

...ière heeft geschreven. Een kandidaat voor alle literaire prijzen ... Moeders zondag door Graham Swift (paperback ... ... . Met deze korte roman bewijst hij niet alleen zijn superieure schrijverschap, maar toont hij ook aan hoe belangrijk verhalen in ons leven kunnen zijn. Moeders zondag is een in onbruik geraakte feestdag, het is de dag waarop de dienstmeisjes hun moeder mogen bezoeken. Enkel in het ouderwetse graafschap Berkshire hechten ze er nog aan en toch zijn ook daar de tijden aan het veranderen. De grote landhuizen hebben geen leger aan personeel meer. Moede ... Moeders Zondag - Graham Swift ... . De grote landhuizen hebben geen leger aan personeel meer. Moeders zondag Graham Swift Chris van Lenteren over dit boek: Een zonnige doch koude dag in de Morvan. Na enkele asgrauwe natte dagen, eindelijk de zon. Bij ons betekent dat, als het even kan, stoelen naar buiten en lezen. Voor me ligt Moeders Zondag van Graham Swift, een schrijver die tot nu toe geheel buiten … Moeders zondag is verraderlijk eenvoudig van opzet en lijkt soeverein maar ingetogen voort te kabbelen, totdat de lezer - net als de personages - iets over de helft van het boek een ijzingwekkende mededeling krijgt, die tevens de onderliggende boodschap van deze novelle belichaamt. Al komt de beschreven gebeurtenis misschien niet eens onverwacht. Op moeders zondag, een voorloper van Moederdag, krijgen alle personeelsleden vrij om hun moeder te gaan bezoeken. Jane, de hoofdpersoon, kan op deze zondag niemand opzoeken. Het is 1924, de tijd van upstairs, downstairs. Moeders Zondag - Graham Swift. Moeders Zondag - Graham Swift. Dit boek is onder meer te bestellen bij ... Het is 30 maart 1924, Moeders Zondag. De dag waarop al het huispersoneel traditiegetrouw vrijaf krijgt voor familiebezoek. Jane Fairchild werkt als dienstmeisje op Beechwood, een landhuis in het Zuid-Engelse graafschap Berkshire. Ze is als vondeling opgegroeid in een weeshuis en heeft geen familie om te bezoeken. Met Moeders zondag bewijst Swift zijn superieure schrijverschap, misschien is dit wel het mooiste verhaal dat hij ooit heeft geschreven. Bestel dit boek bij de plaatselijke boekhandel, of koop het online: AKO Bol.com Bruna Libris Standaard Boekhandel. Bestel. Sluiten - Graham Swift ... - Graham Swift Veel moeders zullen zondag hun Moederdag moeten delen met een stiefmoeder. Hoe pakt dat uit? Van links naar Rechts: Ruud, Marie-Annet, Joost en Trees Beeld Eva Roefs. De stiefmoeder heeft een nogal boosaardig imago. Bestel het boek: Moeders Zondag voor slechts € 7.90 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Moeders Zondag op Ramsj.nl Moeders Zondag is misschien wel het mooiste en meest ontroerende verhaal dat Graham Swift in zijn indrukwekkende literaire carrière heeft geschreven. Een kandidaat voor all...

INFORMATIE

AUTEUR
Graham Swift
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Moeders Zondag.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 30 maart 1924, Moeders Zondag.Het is de dag waarop al het huispersoneel vrijaf krijgt voorfamiliebezoek.Jane Fairchild is een dienstmeisje dat als kind te vondeling is gelegd. Hoe zal zij deze dag doorbrengen? Zij heeft immers geen moeder om te bezoeken. Hoe zal de rest van haar leven zich ontvouwen, na de gebeurtenissen van deze dag - een dag om nooit meer te vergeten? Het verrassende, diep ontroerende levensverhaal van een jonge vrouw vormt het hart van dit briljante boek - Graham Swift op zijn allerbest.In Moeders Zondag zijn geluk, hartstocht en een afschuwelijk verlies met elkaar verweven in het tijdsbestek van een eerste, idyllische zomerdag. Die dag, die in een drama eindigt, vormt het begin van het latere leven van Jane Fairchild als gevierd auteur van romans en memoires.Moeders Zondag is misschien wel het mooiste en meest ontroerende verhaal dat Graham Swift in zijn indrukwekkende literaire carrière heeft geschreven. Een kandidaat voor alle literaire prijzen. Met deze korte roman bewijst hij niet alleen zijn superieure schrijverschap, maar toont hij ook aan hoe belangrijk verhalen in ons leven kunnen zijn.

Wil je het boek lezen?Moeders Zondag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Graham Swift. Lezen Moeders Zondag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN