Gij nu

Gij nu - Griet Op de Beeck | Northernlights300.org

...llende korte verhalen van Griet op de Beeck ... Gij nu door Griet Op de Beeck (paperback) - Managementboek.nl ... . De personages in de verhalen staan allemaal op een bepalend moment in hun leven. Zo'n moment waarop de toekomst lonkt, het verleden zich herhaalt, alles lijkt te imploderen, exploderen of juist compleet stilvalt. Helaas misten de meeste personages wat diepgang... Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolge ... Vind gij nu op Marktplaats - juni 2020 ... . Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Literatuurblog 2: "Gij nu" van Griet Op de Beeck Ik las het boek "Gij nu" van Griet Op de Beeck. Ik koos voor een boek van deze auteur, omdat ik de voorbije zomer het boek "Kom hier dat ik u kus" van haar had gelezen. Wanneer ik dat in de bibliotheek ging halen, stond het… Gij nu bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Vijftien heel verschillende mensen. Allemaal op een bepalend moment in hun leven, zo'n moment waarop de dingen ontploffen of imploderen, stilvallen of deblokkeren, kapotgaan of ten goede keren. Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Griet Op de Beeck
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
Gij nu.pdf

OMSCHRIJVING

Vijftien heel verschillende mensen. Allemaal op een bepalend moment in hun leven, zo'n moment waarop de dingen ontploffen of imploderen, stilvallen of deblokkeren, kapotgaan of ten goede keren.Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Over het verlangen om gezien te worden, de verschroeiende dwang om het goed te doen, de angst voor het geluk, vaak groter dan die voor het verdriet, de opmerkelijke veerkracht van wie weigert op te geven. En over de heftige wereld die het soms zelfs de dappersten onmogelijk maakt.Griet Op de Beeck heeft geen roman geschreven, maar Gij nu is geenszins een verzameling per ongeluk bij elkaar geplaatste verhalen. Het is wel degelijk de bedoeling om bij het begin te beginnen en door te lezen tot het eind, om dan te ontdekken dat het boek meer is dan de droge optelsom van de afzonderlijke delen. Niet omdat er anekdotische verbanden zouden bestaan, maar omdat de schrijver probeert op deze manier iets te vertellen wat de lotgevallen van de vijftien individuen ver overstijgt.

Wil je het boek lezen?Gij nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Griet Op de Beeck. Lezen Gij nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN