Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u

Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u - Sander Heijne | Northernlights300.org

...ces van dien, is dit boek allerminst. Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u is tot stand gekomen op De Correspondent, het snelstgroeiende digitale journalistieke platform van Nederland ... Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u - Sander Heijne ... ... . We zijn een dagelijks medicijn tegen de waan van de dag. Dat betekent dat we iedere dag iets nieuws willen bieden, maar ons daarin niet laten leiden door 'het laatste nieuws.' 'Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u' door Sander Heijne - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Geschreven bij Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u. Soms krijg ik een boek in handen dat ik in één keer helemaal uitlees en dit is zo'n boek. Op prettig leesbare wijze laat Sander Heijne zien wat het neoliberalisme en het marktdenken o ... Recensie: Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u 📖 De ... ... . Soms krijg ik een boek in handen dat ik in één keer helemaal uitlees en dit is zo'n boek. Op prettig leesbare wijze laat Sander Heijne zien wat het neoliberalisme en het marktdenken ons allemaal gebracht heeft aan de hand van de gesprekken die hij heeft gevoerd met honderden mensen op de werkvloer. In Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u legt Sander Heijne ten slotte een verband tussen de onderwerping van de overheidsdiensten aan de markt en de opkomst van het populisme in Europa en de Verenigde Staten. 'Door de samenleving in één grote competitie te veranderen, ... Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u Waarom kijkt de dokter meer naar de computer dan naar jou? Waarom is de kinderopvang zo duur? Waarom is je post weer niet aangekomen...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Heijne
DIMENSIE
7,88 MB
BESTANDSNAAM
Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom kijkt de dokter meer naar de computer dan naar jou? Waarom is de kinderopvang zo duur? Waarom is je post weer niet aangekomen? En waarom ligt bij de eerste sneeuwbui het hele spoor plat?Het antwoord: mislukte marktwerking. Dat ontdekte Sander Heijne (1982) na zeven jaar journalistiek onderzoek voor de Volkskrant en De Correspondent. Hij schreef talloze verhalen over het spoor, de post, de zorg en andere publieke diensten, en over de problemen die ontstonden toen die aan de markt werden overgelaten.Sander sprak honderden mensen op de werkvloer: van dokters en verpleegkundigen tot verzekeraars, van conducteurs en machinisten tot spoorbazen, en van postbodes en vakbondsleiders tot beleidsmakers.Het resultaat is een boek dat iedere Nederlander aangaat.

Wil je het boek lezen?Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Heijne. Lezen Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN