Procesmanagement in de praktijk

Procesmanagement in de praktijk - Hugo Hendriks | Northernlights300.org

... hoofdstuk uit deel I behandelt één stap ... Procesmanagement in de praktijk - - NCOI - StudeerSnel ... . Een fictief bedrijf vormt de rode draad in het verhaal, zodat de vertaling naar de praktijk direct zichtbaar wordt. Procesmanagement in de praktijk wordt 8 keer aangeboden op Bookmatch. En het Procesmanagement in de praktijk boek is dit jaar al 21 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Procesmanagement in de praktijk. Op deze pagina vind je samenvattingen vo ... Recensies - Procesmanagement in de praktijk ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Procesmanagement in de praktijk, geschreven door Hugo Hendriks & Jan Jakobs. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Proces, Procesmanagement, Processen, sava, bedrijfsprocessen, CHE, Jaar 1 & Lean. Op Stuvia vind je de beste samenvattingen, geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Een uitstekende samenvatting van het boek 'Procesmanagement in de Praktijk' van Hugo Hendriks, 1e druk, 2014. Het bevat een samenvatting van de kernstof van hoofdstuk 1-4 met verdieping op 3.4.4 en hoofdstuk 4.1. De hoofdstukken 5-10 zijn volledig s... De PDCA-cyclus van procesmanagement is vertaald in de volgende stappen: processen beschrijven, besturen, analyseren en verbeteren. Elk hoofdstuk uit deel I behandelt één stap. Een fictief bedrijf vormt de rode draad in het verhaal, zodat de vertaling naar de praktijk direct zichtbaar wordt. Procesmanagement in de praktijk en andere samenvattingen voor Business Proces Management, Business Management. Een heldere samenvatting van het boek Procesmanagement in de praktijk van de schrijver Hugo Hendriks. Over de auteur 18 Deel I Procesmanagement 17 1 Procesmanagement 20 Kernstof 21 1 Procesmanagement 23 1.1 Procesmanagement in de praktijk 23 1.2 Vier bijzondere kenmerken van processen 35 1.3 Relatie met kwaliteitsmanagement 38 1.4 Sociaal-dynamisch perspectief 44 1.5 Volwassenheid van organisaties 47 1.6 De focus van procesmanagement 51 Procesmanagement in de praktijk beschrijven, besturen, analyseren en verbeteren. Prijs: € 61,75: Tijdelijk niet beschikbaar De opleiding Procesmanagement geeft antwoord op deze vragen en leert je om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Door het opstellen van een professioneel procesverbeterplan breng je het geleerde meteen in de praktijk. Na afloop van deze opleiding ben je in staat je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te brengen....

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Hendriks
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
Procesmanagement in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek verschaft inzicht in het managen van de processen die essentieel zijn voor elke moderne organisatie. De nieuwste kennis en theorie uit het vakgebied zijn voor u gebundeld, zodat u beter in staat bent de efficiëntie en effectiviteit van werkprocessen binnen uw organisatie te optimaliseren. Het boek bestaat uit twee prettig leesbare delen. Deel I vormt de basis en legt uit hoe u procesmanagement in vier stappen kunt toepassen in uw organisatie: plan, do, check en act. Deze stappen vormen samen een cyclus, die de organisatie herhaaldelijk zal doorlopen. De PDCA-cyclus van procesmanagement is vertaald in de volgende stappen: processen beschrijven, besturen, analyseren en verbeteren. Elk hoofdstuk uit deel I behandelt één stap. Een fictief bedrijf vormt de rode draad in het verhaal, zodat de vertaling naar de praktijk direct zichtbaar wordt. In deel II gaat u dieper in op de materie en u leert hoe u processen kunt analyseren en verbeteren vanuit het perspectief van Six Sigma, Lean Management en de systeemtheorie. Dit boek beschrijft geen ideaalbeeld dat nagestreefd moet worden, maar de dagelijkse realiteit en de problemen die zich daarin voordoen. Daarom is ook een hoofdstuk gewijd aan probleemoplossingstechnieken. Zowel creativiteits-, onderzoeks- als beslissingstechnieken komen daarin aan bod. Om processen daadwerkelijk te verbeteren, heeft een organisatie de bereidheid van haar medewerkers nodig. Het laatste hoofdstuk gaat daarom in op de veranderkundige aanpak van procesmanagement. U leest hoe u zelf de betrokkenheid van uw medewerkers kunt vergroten en hoe u veranderingen van processen kunt aanpakken. Na het lezen van dit boek bent u in staat om met verschillende technieken de processen in uw organisatie te professionaliseren.

Wil je het boek lezen?Procesmanagement in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Hendriks. Lezen Procesmanagement in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN