Je wist waar je aan begon!?

Je wist waar je aan begon!? - Anja Pairoux | Northernlights300.org

...euw samengestelde gezin heeft. Ik heb deze reactie zelf nog niet gehoord ... Je Wist Waar Je Aan Begon! Ben Jij Ook Een Plus-ouder ... ... . Maar het feit dat… De uitspraak 'Je wist waar je aan begon' heeft elke plusouder waarschijnlijk ooit al moeten aanhoren. En klopt hoegenaamd niet. Met dit boek wil ik stiefouders leren om zichzelf in zeven stappen te coachen naar een nieuw evenwicht. Aan de hand van eenvoudige denkoefeningen krijgen zij inzicht in hun unieke situatie. Je wist waar je aan begon!? in 7 stappen naar een gelukkiger samengest ... Boek - Je wist waar je aan begon!? | www.aplusacademy.be ... . Je wist waar je aan begon!? in 7 stappen naar een gelukkiger samengesteld gezin Anja Pairoux. Nederlands | Paperback € 22,50 + 45 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. De rol van ... Je wist waar je aan begon Boeken van MEDIV Bemiddelaars Vanuit persoonlijke verhalen toont auteur Anja Pairoux hoe iedere plusouder via eenvoudige denkoefeningen inzicht kan verschaffen in hun unieke situatie. Auteur: Anja Pairoux Je wist waar je aan begon!? bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Fnac: in 7 stappen naar een gelukkiger samengesteld gezin, Je wist waar je aan begon!?, Alan Gratz". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Je wist waar je aan begon!? Door Anja Pairoux. Waardering Jouw waardering Succesvol toegevoegd. De rol van ouder is sowieso al niet gemakkelijk, maar als je als 'nieuwe' mama of papa ... Je moet beginnen bij het typen van dat moeilijke rapport in die tekstverwerker waar je naar zit te staren. Maar daar heb je geen zin in, en het lukt sowieso niet. Dus begin je niet, en wordt de berg werk om je heen alleen maar groter. De rol van ouder is sowieso al niet gemakkelijk, maar als je als 'nieuwe' mama of papa in een gezin terecht komt dat niet het jouwe is, kom je nog vaker voor situaties en vragen te staan waar geen pasklaar antwoord voor is. Bovendien hangt er rond de problematiek van de samengestelde gezinnen nog steeds een taboe, waardoor veel stiefouders het gevoel krijgen dat ze alleen staan met hun gevoelens. De uitspraak 'je wist waar je aan begon' heeft elke plusouder waarschijnlijk ooit al moeten aanhoren. En klopt hoegenaamd niet. Het werkboek 'Je wist waar je aan begon!?' wil plusouders leren om zichzelf in zeven stappen te coachen naar ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Pairoux
DIMENSIE
5,15 MB
BESTANDSNAAM
Je wist waar je aan begon!?.pdf

OMSCHRIJVING

De rol van ouder is sowieso al niet gemakkelijk, maar als je als 'nieuwe' mama of papa in een gezin terecht komt dat niet het jouwe is, kom je nog vaker voor situaties en vragen te staan waar geen pasklaar antwoord voor is. Bovendien hangt er rond de problematiek van de samengestelde gezinnen nog steeds een taboe, waardoor veel stiefouders het gevoel krijgen dat ze alleen staan met hun gevoelens. De uitspraak 'je wist waar je aan begon' heeft elke plusouder waarschijnlijk ooit al moeten aanhoren. En klopt hoegenaamd niet. Het werkboek 'Je wist waar je aan begon!?' wil stiefouders/plusouders leren om zichzelf in zeven stappen te coachen naar een nieuw evenwicht. Vanuit persoonlijke verhalen toont auteurAnja Pairoux hoe iedere plusouder via eenvoudige denkoefeningen inzicht kan verschaffen in hun unieke situatie. Om opdie manier harmonie te vinden in hun nieuwe gezin en de slaagkansen ervan aanzienlijk te verhogen. Anja Pairoux is zelf stiefmoeder van een zoontje en geeft professionele begeleiding als plusoudercoach. Ze schreef dit boek op basis van haar eigen ervaringen en op basis van de verhalen uit haar praktijk.

Wil je het boek lezen?Je wist waar je aan begon!? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Pairoux. Lezen Je wist waar je aan begon!? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN