Tom Dumoulin

Tom Dumoulin - Patrick Bernhart | Northernlights300.org

... en houdt tevens zijn biografie bij. Tom Dumoulin Op 11-11-1990 is Tom Dumoulin (bijnaam: Tom, The butterfly, The butterfly of Maastricht) geboren te Maastricht, Netherlands ... Darmparasiet hield Dumoulin buiten koers | Wielrennen | AD.nl ... . De sporter is anno 2020 bekend van ParkHotel Rooding, Rabobank Continental Team, Project 1t4i. Tom Dumoulin staat dit najaar, na de Tour de France, voor de keuze. Rijdt hij de Vuelta of kiest hij voor de klassiekers? In een podcast op de website van zijn team Jumbo-Visma vertelt sportief ... Tom Dumoulin OON (Dutch pronunciation: [tɔm dy.mu.lɛ̃]; born 11 November 1990) is a Dutch professional road bicycle racer, who rides for UCI WorldTeam Team Jumbo-Vism ... Tom Dumoulin - Home | Facebook ... ... Tom Dumoulin OON (Dutch pronunciation: [tɔm dy.mu.lɛ̃]; born 11 November 1990) is a Dutch professional road bicycle racer, who rides for UCI WorldTeam Team Jumbo-Visma.. Known for his time-trialing ability, Dumoulin excelled in climbing and is now seen and viewed by many as a climbing specialist. In 2017, he became the first male Dutch rider to win the Giro d'Italia and later that year ... Tom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar. Tom Dumoulin, né le 11 novembre 1990 à Maastricht, est un coureur cycliste néerlandais, professionnel depuis 2012 et actuellement membre de l'équipe Jumbo-Visma.En 2017, il devient le premier Néerlandais à remporter le Tour d'Italie.Spécialiste du contre-la-montre, il est notamment champion du monde de contre-la-montre 2017, triple champion des Pays-Bas (2014, 2016 et 2017), vice ... Tom Dumoulin heeft als doel om in 2020 de Tour de France te winnen met Jumbo-Visma. Daarvoor is een hoofdrol nodig. In de eerste reclame van supermarktketen Jumbo in het nieuwe jaar staat de ... Tom Dumoulin heeft zijn lidmaatschap bij MPCC opgezegd. Hij kan zich niet meer vinden in de beslissingen van de beweging die zich inzet voor een geloofwaardige wielersport. Dat zegt de kopman van Jumbo-Visma in een online gesprek met Wielerflits Update . Sam Oomen rijdt vanaf volgend seizoen weer samen met Tom Dumoulin. Net als de Limburger dit seizoen, maakt de 24-jarige Oomen in 2021 de overstap van Team Sunweb naar Jumbo-Visma. Tom Dumoulin zal dit jaar niet...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Bernhart
DIMENSIE
9,4 MB
BESTANDSNAAM
Tom Dumoulin.pdf

OMSCHRIJVING

Het raadsel Tom Dumoulin verklaardTom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar.Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands beste wielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaats verwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Miguel Indurain?Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur, heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekt tot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt, hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot de superster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn team of ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoende om meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten? Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en de wilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hij de vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

Wil je het boek lezen?Tom Dumoulin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Bernhart. Lezen Tom Dumoulin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN