SLEDEHONDEN

SLEDEHONDEN - Pfirstinger | Northernlights300.org

...udingsvermogen van een roedel Siberische sledehonden beleven, aangestuurd door u zelf? Sledehonden hebben een dikke vacht die goed isoleert, ook heeft hij vliezen tussen zijn tenen, als een soort sneeuwschoen ... Sledehonden - Wintersportplaats Les Arcs - Frankrijk ... . hond isolatie Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete video's gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's en kijk later. Sledehonden zijn echte werkhonden. Ze vinden het heerlijk om te rennen en te trekken. Daar zijn ze honderden jaren geleden voor gefokt en de passie om te werken zit verankerd in elke sledehond. Eigenlijk geldt voor alle honden, maar voor werkhonden in het bijzonder, dat ze zich kunnen gaan v ... Homepage - DASSC ... . Daar zijn ze honderden jaren geleden voor gefokt en de passie om te werken zit verankerd in elke sledehond. Eigenlijk geldt voor alle honden, maar voor werkhonden in het bijzonder, dat ze zich kunnen gaan vervelen als ze te weinig te doen hebben. 31-mrt-2020 - Bekijk het bord 'sledehonden.' van nanukyrsa, dat wordt gevolgd door 320 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Sledehonden, Dieren, Husky hond. Groenland is voor een groot deel bedekt met sneeuw. Om spullen te vervoeren worden daarom sledehonden ingezet. Het Klokhuisteam was in Groenland om te kijken hoe sledehonden daar hun ijskoude werk doen. Hoe bestuur je zo'n slede met al die honden, en wat eten ze zoal? De DASSC is een sledehondensport vereniging voor iedereen die met zijn of haar sledehonden de sledehondensport in alle varianten wil beoefenen. De vereniging is er voor beginners en ervaren sledehondensporters. De DASSC organiseert wedstrijden, trainingen en informatiedagen en geeft een eigen blad "Stakeout" uit. SSC-NL is een Sledehonden sport club die zich stelt ten doel de sledehondensport te bevorderen in de ruimste zin van het woord. haar leden de kennis en informatie te verschaffen die nodig zijn om op verantwoorde wijze de sledehondensport te beoefenen; Sledehond. Een sledehond is een hond die een terug te voeren relatie heeft tot de rassen en types van sledehonden die traditioneel in de sport of tijdens het werken onder zware omstandigheden in de sneeuw bewezen hebben hun taak te kunnen volbrengen, of de uit deze honden ontwikkelde nieuwe types. Geschiedenis. De sledehondensport is...

INFORMATIE

AUTEUR
Pfirstinger
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
SLEDEHONDEN.pdf

OMSCHRIJVING

Sledehonden zijn robuuste werkhonden met een eeuwenoude geschiedenis. Men onderscheidt vier rassen: Siberische Husky - mensenvriend in wolfsvacht, Alaskan Malamute - locomotief uit het hoge Noorden, Groenlandse Hond - ongeslepen diamant, Samojeed - de glimlachende gentleman. In dit boek kunt u alle activiteiten waar sledehonden zo dol op zijn terugvinden. Met aanwijzingen hoe hu hun energie in de juiste banen leidt. Met handige opvoedings - en verzorgingstips. Belangrijk is de hond door een zorgvuldige begeleiding te leren alleen thuis te zijn, want als echte meutehond heeft hij daar problemen mee. Samen op pad met een sledehond is de ultieme ervaring van samenzijn.

Wil je het boek lezen?SLEDEHONDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pfirstinger. Lezen SLEDEHONDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN