Noord-Korea dagboek

Noord-Korea dagboek - Michael Palin | Northernlights300.org

...orea doet aan Noord-Italië denken. Erik van den Berg deelt dagelijks een opmerkelijk fragment uit zijn verzameling historische dagboeken ... Niets is wat het lijkt in Noord-Korea - Boeken - RD.nl ... . Erik van den Berg 4 mei 2020, 0:00 Noord-Korea dagboek. Michael Palin "In 2018 bracht voormalig Python-lid en fervent wereldreiziger Michael Palin twee weken door in Noord-Korea. Een land dat volkomen is afgesloten van de buitenwereld, een land zonder internet en een telefoonsignaal. Een land waar het ... Noord-Korea dagboek Schrijver: Michael Palin (Engeland) Soort boek: reisverhalen Origineel: North Korea Journal ( ... bol.com | Noord-Korea dagboek (ebook), Michael Palin ... ... . Een land waar het ... Noord-Korea dagboek Schrijver: Michael Palin (Engeland) Soort boek: reisverhalen Origineel: North Korea Journal (2019) Nederlandse vertaling: Annemie de Vries Uitgever: Spectrum Verschenen: 26 september 2019 Omvang: 191 pagina's Uitgave: Gebonden Boek / Ebook Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (zeer goed) Recensie boek: Verwacht geen diepgravende analyse van de politieke situatie van het ... Noord-Korea Dagboek | Michael Palin . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Palin
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
Noord-Korea dagboek.pdf

OMSCHRIJVING

Michael Palin op ontdekkingsreis door Noord-KoreaIn 2018 bracht voormalig Python-lid en fervent wereldreiziger Michael Palin twee weken door in Noord-Korea. Een land dat volkomen is afgesloten van de buitenwereld, een land zonder internet en een telefoonsignaal. Een land waar het plattelandsleven zich nog altijd wanhopig vastklampt aan eeuwenoude tradities terwijl de steden zijn volgebouwd met hypermoderne wolkenkrabbers en luxueuze ondergrondse treinstations. Kortom: een land dat zich uitermate goed leent voor een paliniaans reisverslag. In zijn Noord-Korea dagboek beschrijft Palin zijn reis van dag tot dag. Hij doet niet alleen verslag van wat hij zag – en alles wat de autoriteiten voor hem verborgen probeerden te houden – maar deelt ook de gesprekken die hij voerde met inwoners, zijn ontmoetingen met officials, en zijn overpeinzingen over een land dat zo volkomen anders is dan alle landen die hij tijdens zijn eerdere reizen heeft bezocht – een land waar angst en fascinatie voor hem hand in hand gaan.Het resultaat is een rijkgeïllustreerd reisverslag en een zeldzaam kijkje achter de schermen in Noord-Korea. En met zijn kenmerkende humor en warmte is er geen betere reisleider dan Palin om kleur te geven aan deze sombere maar toch unieke regio.

Wil je het boek lezen?Noord-Korea dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Palin. Lezen Noord-Korea dagboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN