Gebroken wit

Gebroken wit - Victor Vroomkoning | Northernlights300.org

...atiepagina. Behoefte aan ontspanning? Omring jezelf met zachte tinten ... Buitenhoek - Gebroken Wit - MontageMarkt ... . Op zoek naar het witste wit . Ons kleurentrend-team. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Bekijk dit duo rolgordijn gebroken wit gemêleerd: Op maat gemaakt Gratis kleurstaal 5 jaar garantie Niet goed, geld terug Buitenhoek - Gebroken Wit Persoonlijk (online) advies Ruime openingstijden Complete voorraad Levering door heel Nederland. Bestel online bij MontageMarkt! Flexa Strak op de Muur muurverf geb ... GAMMA | GAMMA latex 1x dekkend RAL 9010 gebroken wit mat ... ... . Bestel online bij MontageMarkt! Flexa Strak op de Muur muurverf gebroken wit 2,5 l is een oplosmiddelvrije, matte muurverf voor binnen. Het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis, ook voor ruimten die vochtig kunnen worden, zoals badkamers en keukens. Flexa Strak op de Muur heeft een goede dekking en is eenvoudig aan te brengen met een blokwitter of roller. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'gebroken', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Gebroken wit is dankzij het geelgehalte een warmer wit en gaat goed samen met warme houtkleuren. Met het sterke oppervlak ST15 Smoothtouch Velvet is dit wit geschikt voor iedere toepassing. NCS S0502-G50Y . Pantone-Ral 9010. Decoraanbevelingen en combinatiemogelijkheden Decors meubel- en interieurontwerp. Linnen taupe Gebroken Wit | ISBN 9789044640182 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. U-profiel - Gebroken Wit Persoonlijk (online) advies Ruime openingstijden Complete voorraad Levering door heel Nederland. Bestel online bij MontageMarkt!...

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Vroomkoning
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
Gebroken wit.pdf

OMSCHRIJVING

"Wij verliezen ons in het gemis en vinden / ons door elkaar terug in wie wij / ongetwijfeld moeten zijn geweest – hoor ons / ernaar raden. Voor even kunnen we / tegen het gebroken wit van ons heden.' Dat is waar het in deze bundel om gaat: om wat verdween aan zuiverheid en trouw, om liefde die vertroebelde, verloren kracht, gefnuikt verlangen. Wie leeft maakt brokken. De scherven probeert Vroomkoning tot gedichten om te vormen, de breuklijnen te lijmen tegen het wit van het papier. Dat gebeurt niet zelden met zelfspot en ironie, met filosofische understatements. De dichter geeft een beeld van de condition humaine, zonder opsmuk, zonder sentiment.

Wil je het boek lezen?Gebroken wit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Vroomkoning. Lezen Gebroken wit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN