De breedsprakige dame

De breedsprakige dame - Maeve Brennan | Northernlights300.org

...e beleven het New York uit de jaren zestig en zeventig dankzij haar weergaloze beschrijvingen ... De breedsprakige dame - De Vries Van Stockum ... . ... Bij de buren . Donatie . Betaling is niet voltooid . Bedankt voor uw donatie . Donatie - betaling . Donatie - Dank voor uw bericht . Donatie - mollie - webhook . Donatie - onder recensie - 2 . Donatie betaalresultaat . Het archief . ... De breedsprakige dame. Oogst week 12. De breedsprakige dame. Auteur: Maeve Brennan. E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving De breedsprakige dame. Maeve Brennan lo ... De breedsprakige dame - Athenaeum - Singel Uitgeverijen ... . E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving De breedsprakige dame. Maeve Brennan loopt door New York. Ze neemt een taxi, de bus of de ondergrondse en wij lopen met haar mee. We beleven het New York uit de jaren zestig en zeventig dankzij haar weergaloze beschrijvingen. De breedsprakige dame. Maeve Brennan loopt door New York. Ze neemt een taxi, de bus of de ondergrondse en wij lopen met haar mee. We beleven het New York uit de jaren zestig en zeventig dankzij haar weergaloze beschrijvingen. Brennan is in staat ieder mens, dier, gebouw en elke straat tot in detail fijnzinnig, geestig en raak weer te geven. Het gaat over een bijna uitgedroogde mus die na een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maeve Brennan
DIMENSIE
5,55 MB
BESTANDSNAAM
De breedsprakige dame.pdf

OMSCHRIJVING

Maeve Brennan loopt door New York. Ze neemt een taxi, de bus of de ondergrondse en wij lopen met haar mee. We beleven het New York uit de jaren zestig en zeventig dankzij haar weergaloze beschrijvingen. Brennan is in staat ieder mens, dier, gebouw en elke straat tot in detail fijnzinnig, geestig en raak weer te geven. Het gaat over een bijna uitgedroogde mus die na een regenbui eindelijk een bad kan nemen, of over een ontmoeting van een vader en zijn dertienjarige zoon midden op Broadway, waarbij je glimlacht en ook ontroerd raakt – maar ook over de afbraak van het oude New York, iets waar ze zeer kritisch over schrijft.We ervaren de steeds weer andere sfeer op straat, in een café of in een hotelkamer aan Washington Square, in het snel oprijzende New York, waar alles lager dan acht verdiepingen zonder pardon op de schop gaat.

Wil je het boek lezen?De breedsprakige dame in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maeve Brennan. Lezen De breedsprakige dame Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN