Soxxlook

Soxxlook - Kerstin Balke | Northernlights300.org

...2 houdt, is dit je favoriete opvolger: SOXXLOOK ... Soxxlook 9789462502413 9462502412 | VindBoek ... . Hierin vind je niet alleen bonte sokken, maar ook patronen voor bijpassende mutsen, handenwarmers en cols. Je breit ze met meerdere draden en dat is echt niet zo lastig als het er uit ziet. Kerstin Balke: Soxxlook - mutsen, cols en meerisbn 9789462502413 | gebonden 192 blz. | SoxxBook goes SoxxLook! De bonte telpatronen van Stine & Stitch doen het niet alleen goed op sokken, maar maken ook blikvangers van allerlei accessoires. In dit boek vind je, naast nieuwe Soxx, ook p ... bol.com | Soxxlook, Kerstin Balke | 9789462502413 | Boeken ... . In dit boek vind je, naast nieuwe Soxx, ook patronen voor mutsen, cols, handwarmers en nog veel meer in die coole SoxxLook. Soxxlook (Hardcover). Als je ook zo van die bonte sokken uit SOXXBOOK 1 en 2 houdt, is dit je favoriete opvolger: SOXXLOOK. Hierin vind je niet alleen... Soxxlook - Kerstin Balke - 1st -+ Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. Product omschrijving. De bonte telpatronen van Stine & Stitch doen het niet alleen goed op sokken, maar maken ook blikvangers van allerlei accessoires. Bestel Soxxlook van Kerstin Balke. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Als je ook zo van die bonte sokken uit SOXXBOOK 1 en 2 houdt, is dit je favoriete opvolger: SOXXLOOK.Hierin vind je niet alleen bonte sokken, maar ook patronen voor bijpassende mutsen, handenwarmers en cols. Je breit ze met meerdere draden en dat is echt niet zo lastig als het er uit ziet. Met wat oefening en geduld on Dit nieuwe Soxx - boek SoxxLook staat weer vol met de bekende bonte telpatronen van Stine & Stitch. Nu niet alleen voor sokken, maar je kunt je collectie nu ook uitbreiden met cols, handwarmers, mutsen en nog veel meer. Voor elk wat wils. De auteur laat zien hoe u uw eigen, persoonlijke SoxxLook kunt creëren. Met voorbeeld voor telpatroon- en kleurvariaties voor nóg meer inspiratie. Door ... 'Soxxlook, Bonte sokken en accessoires breien' door Kerstin Balke - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in hui...

INFORMATIE

AUTEUR
Kerstin Balke
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Soxxlook.pdf

OMSCHRIJVING

Als je ook zo van die bonte sokken uit SOXXBOOK 1 en 2 houdt, is dit je favoriete opvolger: SOXXLOOK. Hierin vind je niet alleen bonte sokken, maar ook patronen voor bijpassende mutsen, handenwarmers en cols. Je breit ze met meerdere draden en dat is echt niet zo lastig als het er uit ziet. Met wat oefening en geduld ontstaan vrolijk gekleurde, persoonlijke accessoires die je van top tot teen warm houden. Kirstin laat zien hoe je zelf creatief met de telpatronen aan de slag kunt gaan, want de motieven zijn veelzijdig inzetbaar en probleemloos uit te wisselen. Misschien wil je wel een complete collectie maken met één motief of juist verschillende telpatronen combineren in dezelfde kleuren. De motieven kun je aanpassen aan kleine en grote maten.

Wil je het boek lezen?Soxxlook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kerstin Balke. Lezen Soxxlook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN