Money work-out

Money work-out - Antoinette Leerdam | Northernlights300.org

...dt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen ... BQ Money Workout: Why Gold Should Only Be A Tenth Of Your ... ... . Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding. 9789462762305 Money work-out koop je vanaf 13.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding. ... Studers | Money work-out, Leerdam, Antoinette | 9789462762305 ... . Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding. MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding. Bestel Money work-out van Antoinette Leerdam. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowd Money work-out - Antoinette Leerdam - Paperback. 13 13 x gezien 1 1 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:23. Bewaar ... Preview MONEY work-out. work-out bestellen. Aanmelden nieuwsbrief Hoger Onderwijs. Maximaal vier keer per jaar ontvang je een nieuwsbrief met informatie over de nieuwste boeken, herziene edities en docentenbijeenkomsten binnen een vakgebied naar keuze, zoals o.a. bedrijfskunde, bestuurskunde, ... MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoinette Leerdam
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Money work-out.pdf

OMSCHRIJVING

Money work-out 1e druk is een boek van Antoinette Leerdam uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462762305 MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding. Om soepel en makkelijk financiële businessplannen te kunnen opstellen is het nodig je financiële skills te trainen. Met MONEY work-out kun je oefenen met het opstellen van investeringsbegrotingen, financieringsbegrotingen, exploitatiebegrotingen, liquiditeitsbegrotingen en btw-begrotingen. Daarnaast zijn er oefeningen voor het berekenen van de solvabiliteit, liquiditeit en rentabiliteit. Ten slotte kun je oefenen met het bedenken van verdienmodellen en hoe je kostenvermindering en opbrengstvermeerdering kunt aanpakken. Veel succes bij het trainen van je financiële skills.

Wil je het boek lezen?Money work-out in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoinette Leerdam. Lezen Money work-out Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN