Het Zwitsers zakmes van de leider

Het Zwitsers zakmes van de leider - Gabriël Anthonio | Northernlights300.org

...foor. Het Zwitsers zakmes van mijn grootvader heeft in mijn jeugd een diepe indruk op mij gemaakt ... Zwitser Zakmes - Helemaal top Producten in de test ... . Hoe hij het hanteerde, de verhalen die hij erbij vertelde en hoe hij het zorgvuldig weer schoonmaakte en opborg na gebruik; hij behandelde het zakmes met grote zorgvuldigheid en respect. In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen. Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving. Het boekje zit knap in ... Het Zwitsers zakmes van de leider door Gabriël Anthonio ... ... . Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving. Het boekje zit knap in elkaar: de gekozen symbolen, verhalen en bijbehorende lessen zijn goed op elkaar afgestemd. Met Het Zwitsers zakmes van de leider (in zakformaat) heeft de leider direct handig denkgereedschap bij de hand om te reflecteren en zijn koers te bepalen. Maar wel gereedschap dat het verlangen oproept naar meer. Met dit boekje in zakformaat heeft de leider direct handig denkgereedschap bij de hand om te reflecteren en zijn koers te bepalen. Maar wel gereedschap dat direct bij mij het verlangen oproept naar meer. Boekgegevens: Het Zwitsers zakmes van de leider. Gids voor leiderschap met blijvende impact door Gabriël Anthonio, uitgave Management Impact ... In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen. Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving. De titel van dit boek verwijst naar het zakmes van de grootvader van Gabriël Anthonio - een geweldige coach voor jong en oud. Een Zwitsers zakmes (Duits: Schweizer Messer) is een multifunctioneel hulpmiddel.Het is een zakmes met eventueel, afhankelijk van de uitvoering, andere hulpmiddelen, zoals een schaar, een getand mes, pincet, blikopener en schroevendraaier.De meeste zitten opgevouwen in het handvat van het mes en kunnen met een draaiende beweging worden geopend, een pincet en...

INFORMATIE

AUTEUR
Gabriël Anthonio
DIMENSIE
7,27 MB
BESTANDSNAAM
Het Zwitsers zakmes van de leider.pdf

OMSCHRIJVING

In "Het Zwitsers zakmes van de leider' word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.Werken aan leiderschap met positieve impact op jezelf en op je omgeving. De titel van dit boek verwijst naar het zakmes van de grootvader van Gabriël Anthonio - een geweldige coach voor jong en oud.Gabriël Anthonio (1963) is voorzitter raad van bestuur van Verslavingszorg Noord Nederland. Naast zijn bestuurswerk is hij lector aan de NHL-Stenden Hogeschool en bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit in Groningen op het gebied van leiderschap, organisatieontwikkeling en duurzaamheid. Hij is begonnen als randgroepjongerenwerker in de crisisopvang en op straat, vervolgens heeft hij verschillende directiefuncties bekleed zoals in een jeugdgevangenis, een tbs-kliniek en in de jeugdzorg. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij organisaties die in een crisis verkeren, er bovenop weet te krijgen. Anthonio brengt leiderschapsontwikkeling in de praktijk en neemt anderen erin mee.Gabriël Anthonio is een graag geziene spreker op seminars, congressen en in organisaties, waar hij zijn gedachtegoed, de theorie en de praktijk, uitdraagt. Hij spreekt niet alleen bestuurders en managers aan, maar ook de medewerkers op de werkvloer.

Wil je het boek lezen?Het Zwitsers zakmes van de leider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabriël Anthonio. Lezen Het Zwitsers zakmes van de leider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN