De zeventiende verdachte

De zeventiende verdachte - James Patterson | Northernlights300.org

...xine Paetro. Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd ... De zeventiende verdachte - paperback - James Patterson ... ... . We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. De zeventiende verdachte. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Patterson, James (1947-) Inhoud: Een rechtszaak waarin een man zijn bazin voor het gerecht daagt wegens ... De zeventiende verdachte is alweer het zeventiende boek in de serie over de Women's Murder Club die bestaat uit ik-figuur rechercheur Lindsay Boxer en haar vriendinnen: een misdaadjournalist, een patholoog-anatoom en een officier van justitie. De vriendinnen spreken regelmatig af in een bar om over hun werk te praten en komen elkaa ... De zeventiende verdachte | James Patterson ... ... . De vriendinnen spreken regelmatig af in een bar om over hun werk te praten en komen elkaar beroepsmatig ook regelmatig tegen. Bestel De zeventiende verdachte van James Patterson;;Maxine Paetro. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De zeventiende verdachte Kindle-editie James Patterson (auteur), Maxine Paetro (auteur), Waldemar Noë (Vertaler) & 0 meer Indeling: Kindle-editie Alle 3 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen In De zeventiende verdachte volgen we eigenlijk twee verhaallijnen. Een verhaallijn gaat over Yuki. Ze heeft een mannelijke cliënt die beweert te zijn verkracht door zijn ex-vriendin. Yuki probeert er alles aan te doen om d...

INFORMATIE

AUTEUR
James Patterson
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
De zeventiende verdachte.pdf

OMSCHRIJVING

San Francisco is in de ban van een systematische maar onvoorspelbare moordenaar. Hetonderzoek brengt brigadier Lindsay Boxer in contact met een onwillige informant. Haarinformatie lijkt erop te wijzen dat er iets vreselijk mis is binnen het politiecorps.De jacht op de moordenaar lokt Lindsay naar onbekend terrein, maar treft haar ook persoonlijk.De vriendinnen van The Women's Murder Club beginnen zich ernstig zorgen te maken,maar nu er levens op het spel staan, kan Lindsay niet anders dan tot het uiterste gaan. Alsmoeder, brigadier en vriendin stond Lindsays onvoorwaardelijke integriteit nooit eerder ophet spel. Nu treft ze een moordenaar die vastbesloten is haar alles af te nemen.

Wil je het boek lezen?De zeventiende verdachte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Patterson. Lezen De zeventiende verdachte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN