De xtc-keizer

De xtc-keizer - Hendrik Jan Korterink | Northernlights300.org

...terdamse maffiabaas Klaas Bruinsma doodgeschoten ... De Holleeders - datboek.nl ... . Hendrik Jan Korterink De Messias van Blauwe Sluis godsdienstwaanzin in Nederland Journalistiek verslag van een aantal moorden, gepleegd in Nederland in de twintigste eeuw, waarbij de daders door religieuze waandenkbeelden tot hun daad kwamen. De xtc-keizer. Hendrik Jan Korterink. ISBN: 9789089753298 , Paperback De Brabantse kamper Janus van Wesenbeeck (1961) was het doelwit van een drie jaar lang durende undercoveractie. Een samenwerkingsverband van Vlaamse e € 20, ... bol.com | De xtc-keizer, Hendrik Jan Korterink ... ... . Een samenwerkingsverband van Vlaamse e € 20,00 Bestel Zet op verlanglijst. Een kleine ... Een ijzingwekkend spannende standalone-thriller van de meester van de domestic suspense 'Geweldig. Ik ben jaloers.' Stephen King. Dertig jaar geleden werd er een kind gevonden in de bossen, een kleine jongen. Hij was volkomen verwilderd en had geen idee wie hij was of hoe hij in de bossen terecht was gekomen. De naamloze jongen werd Wilde ... Klantenservice; Inloggen; Mijn wensenlijst; 0. Verder naar bestellen...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Jan Korterink
DIMENSIE
12,85 MB
BESTANDSNAAM
De xtc-keizer.pdf

OMSCHRIJVING

De Brabantse kamper Janus van Wesenbeeck (1961) was het doelwit van een drie jaar lang durende undercoveractie. Een samenwerkingsverband van Vlaamse en Nederlandse politie, die zo grip probeerden te krijgen op de xtc-handelaar die hen altijd te slim af was geweest. Deze actie vormt de basis voor de zeer succesvolle Netflix-serie Undercover, waarvoor acteur Frank Lammers in de huid van Janus kroop. Tom Waes speelde de undercoveragent. De serie is grotendeels fictie. In werkelijkheid is Janus uiteindelijk de dupe geworden van de bizarre kronkels van de Belgische justitie. Daar werd een schimmig spel gespeeld met geheime dossiers en weggemoffelde kroongetuigen.Misdaadverslaggever Hendrik Jan Korterink kreeg als enige toegang tot Janus van Wesenbeeck die al jarenlang alle publiciteit mijdt. In dit boek spreekt Janus zich eindelijk uit en vertelt zonder een blad voor de mond te nemen hij hoe het allemaal werkelijk is gegaan. Deze misdaadbiografie biedt ook een boeiende blik in de ontoegankelijke wereld van de kampers. Hoe de armoe van de jaren zestig dankzij hasjsmokkel plaatsmaakte voor de wereld van het grote geld en de ondernemende Janus in de schaduw daarvan kon uitgroeien tot een van de grootste drugssmokkelaars ter wereld. "(…) met veel onbekende informatie over de keiharde Brabantse onderwereld. Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de duistere wereld van de misdaad.' Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Op zijn website www.misdaadjournalist.nl houdt hij dagelijks het misdaadnieuws bij. Eerder verschenen bij Just Publishers o.a. de bestsellers Maffiameid, Haagse penoze en De Ros-tapes.

Wil je het boek lezen?De xtc-keizer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Jan Korterink. Lezen De xtc-keizer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN