De grootste ettertjes van de wereld 2

De grootste ettertjes van de wereld 2 - David Walliams | Northernlights300.org

...fia Sofa! Schuif maar op, Bertha de Blèrtrien! Ga opzij, Kwijlende Kwinten! De grootste ettertjes van de wereld 2 ... De grootste ettertjes van de wereld. 2 | Halle ... . Trefwoord(en) kattenkwaad humor korte verhalen. Genre leesboek. Vanaf 9 jaar. Heb je ooit al gehoord van Hongerige Humbert? Die baby at alles op wat hij tegenkwam, zelfs de kat en zijn eigen mama. Gelukkig kon zijn papa ontsnappen omdat hij toevallig vol mosterd hing. De grootste ettertjes van de wereld 2. Bestseller-ettertje David Walliams schreef opnieuw een verzameling heerlijk ondeugende verhalen, met hilarische ... De grootste ettertjes van de wereld / 2 - David Walliams ... ... . Bestseller-ettertje David Walliams schreef opnieuw een verzameling heerlijk ondeugende verhalen, met hilarische kleurenillustraties van de geniale Tony Ross. Voor vervelende kinderen vanaf 8 jaar. Aan de kant, Sofia Sofa! Schuif maar op, Bertha de Blèrtrien! Ga opzij, Kwijlende Kwinten! Vergeet de vijf jakkie jongens en de vijf monsterlijke meisjes uit ... De grootste ettertjes van de wereld. 2 Auteur David Walliams Illustrator Tony Ross Vertaler Roger Vanbrabant. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel The world's worst children 2. Uitgever Hasselt: Clavis, 2018 ... De grootste ettertjes van de wereld zet allemaal kinderen op een rij, die volledig hun hart volgen, het interesseert ze niets wat de buitenwereld er van vindt. Ze volgen hun hart en bij de meeste van deze verhalen vinden ze in dat wat ze doen ook werkelijk hun talent (ondanks dat je niet verwacht dat daar een talent zou kunnen liggen). Bestel De grootste ettertjes van de wereld van David Walliams. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De grootste ettertjes van de wereld. 2 Auteur David Walliams Dessinateur Tony Ross Traducteur Roger Vanbrabant. Langue Néerlandais Langue originale Anglais Titre original The world's worst children 2. Éditeur Hasselt: Clavis, 2018 ......

INFORMATIE

AUTEUR
David Walliams
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
De grootste ettertjes van de wereld 2.pdf

OMSCHRIJVING

Bestseller-ettertje David Walliams schreef opnieuw een verzameling heerlijk ondeugende verhalen, met hilarische kleurenillustraties van de geniale Tony Ross. Voor vervelende kinderen vanaf 8 jaar.Aan de kant, Sofia Sofa! Schuif maar op, Bertha de Blèrtrien! Ga opzij, Kwijlende Kwinten! Vergeet de vijf jakkie jongens en de vijf monsterlijke meisjes uit het eerste deel van De grootste ettertjes van de wereld, want deze nieuwe verzameling vreselijke ventjes en miserabele meiden is nog veel, véél erger. Geloof je dat niet? Lees het zelf maar – op eigen risico!

Wil je het boek lezen?De grootste ettertjes van de wereld 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Walliams. Lezen De grootste ettertjes van de wereld 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN