De diamant in jezelf

De diamant in jezelf - Gangaji | Northernlights300.org

...tijd een inspirerend advies Levertijd: 24 uur ... De diamant in jezelf, Gangaji | 9789020215526 | Boek ... ... . Auteur: Gangaji, Prijs: € 20,00, ISBN/ISBN13: 9789020215526, Categorie: Boek, Met Gangaji's De diamant in jezelf op weg naar de ontdekking dat all... De diamant in jezelf bestaat uit 55 korte teksten; beschouwingen en inzichten die je dierbaar worden en je telkens opnieuw boeien en verrijken. Door het hele boek heen stelt Gangaji je vragen die aanzetten tot oprecht, diepgaand zelfonderzoek. Want, zo zegt zij: 'Rechtstreeks zelfonderz ... Vind de diamant in jezelf in Esoterie en Spiritualiteit op ... ... . Want, zo zegt zij: 'Rechtstreeks zelfonderzoek is de sleutel tot ware vrijheid.' De diamant in jezelf bevat een rijkdom aan beschouwingen en inzichten die je dierbaar worden en die telkens weer opnieuw kunnen boeien en verrijken. Gangaji laat je stapje voor stapje, gedachte na gedachte, zien hoe je de rusteloze geest stil kunt laten worden en de schitterende en stralende diamant die je zelf bent in het nu kunt ervaren. De diamant in jezelf bestaat uit 55 korte teksten; beschouwingen en inzichten die je dierbaar worden en je telkens opnieuw boeien en verrijken. Door het hele boek heen stelt Gangaji je vragen die aanzetten tot oprecht, diepgaand zelfonderzoek. Want, zo zegt zij: 'Rechtstreeks zelfonderzoek is de sleutel tot ware vrijheid.' De diamant in jezelf. Meer afbeeldingen. De diamant in jezelf Zien wat er altijd is Gangaji. € 20,00. Aantal: + OF ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gangaji
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
De diamant in jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Met Gangaji's 'De diamant in jezelf', voorzien van een voorwoord door Eckhart Tolle, op weg naar de ontdekking dat alles waar je je hele leven lang al naar op zoek bent te vinden is in het hier en Nu."Ik nodig je uit om te stoppen met alles wat je van de waarheid weghaalt, zodat je rechtstreeks en uit eigen ervaring de diamant die in jou leeft kunt ontdekken.' Met deze woorden trekt Gangaji je haar boek in om je vast te houden tot en met de laatste bladzijde.Stapje voor stapje, gedachte na gedachte, laat Gangaji je zien hoe je je rusteloze geest stil laat worden, zodat je de oneindig diepe rust en vrijheid die daaronder ligt kunt ervaren. De diamant in jezelf bestaat uit 55 korte teksten; beschouwingen en inzichten die je dierbaar worden en je telkens opnieuw boeien en verrijken.Door het hele boek heen stelt Gangaji je vragen die aanzetten tot oprecht, diepgaand zelfonderzoek. Want, zo zegt zij: "Rechtstreeks zelfonderzoek is de sleutel tot ware vrijheid.' Ben je bereid om even te stoppen met alles? Om stil te zijn in dit moment? Dan ben je op weg naar de ontdekking dat alles waar je je hele leven lang al naar op zoek bent te vinden is in het hier en Nu.

Wil je het boek lezen?De diamant in jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gangaji. Lezen De diamant in jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN