Winters paradijs

Winters paradijs - Sarah Morgan | Northernlights300.org

...an voorheen en soms regent het onophoudelijk dagen lang ... Winters paradijs [e-Book] - Sarah Morgan - (ISBN ... ... . Het mooie aan Nieuw Zeeland is wel dat zodra er wel een dag is met strak blauwe lucht en fel zonnetje, de temperaturen meteen weer tot in de 20 stijgen. We ... Hens heeft Winters paradijs door Sarah Morgan toegevoegd aan zijn gelezen boeken. Score : 6 Juli 2016, 16:41:19. Corrie heeft Winters paradijs als het huidige boek van de club chicklit en more! ingesteld. 21 December 2014, 20:07:15. Corrie : Wie leest dit bo ... Winterparadijs Udenhout - Voor en door Udenhout ... . 21 December 2014, 20:07:15. Corrie : Wie leest dit boek of heeft het gelezen? Winters paradijs | ISBN 9789402505023 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Winters paradijs Een heerlijk feelgoodverhaal van USA Today Bestsellerauteur Sarah Morgan.Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever... Winters paradijs | ISBN 9789034756794 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Winters paradijs (O'Neil Brothers/Snow Chrystal 1) Auteur: Sarah Morgan Uitgever: Harlequin Jaar: 2013 Bladzijden: 292. Samenvatting: ... Winters paradijs. Luister 14 dagen gratis Winters paradijs. 3.95 95 5 Schrijver: Sarah Morgan Voorlezer: Marije van Aken. Beschikbaar als audioboek. Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Winters paradijs Auteur: Sarah Morgan Uitgever: Harlequin Jaar: 2013 Pagina's: 292 Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Morgan
DIMENSIE
12,11 MB
BESTANDSNAAM
Winters paradijs.pdf

OMSCHRIJVING

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten! Jackson O'Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje. Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch... gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?

Wil je het boek lezen?Winters paradijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Morgan. Lezen Winters paradijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN