Quantum healing praktijkboek

Quantum healing praktijkboek - Frank Kinslow | Northernlights300.org

...llen boek .pdf Wieke van Woudenberg-Van der Veen Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode ... Quantum healing praktijkboek / deel Praktijkboek pdf ... ... . Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagelijks leven. \\n Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver ... Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze s ... Amazon.it: Quantum healing praktijkboek: alle oefeningen ... ... ... Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagelijks leven. Quantum Entrainment is de techniek waarmee Compra Quantum healing praktijkboek: alle oefeningen - alle toepassingen. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Quantum healing praktijkboek . alle oefeningen - alle toepassingen. Frank Kinslow, DICK DE Ruiter Uitgeverij Panta Rhei Mens en Maatschappij Get this from a library! Quantum healing praktijkboek : alle oefeningen - alle toepassingen. [Frank Kinslow; Dick de Ruiter] -- Praktisch oefenboek om fysiek en/of emotioneel te genezen door middel van zuiver bewustzijn en zachte aanraking. Bestel Quantum healing praktijkboek van Frank Kinslow. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Quantum healing praktijkboek: alle oefeningen - alle toepassingen | Frank Kinslow, Dick de Ruiter | ISBN: 9789088400971 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum EntrainmentR Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagel...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Kinslow
DIMENSIE
12,52 MB
BESTANDSNAAM
Quantum healing praktijkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagelijks leven. Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen kunnen activeren. Het is een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen kan leren en die onmiddellijk werkt. In talrijke voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk gemaakt hoe de methode op alle mogelijke gebieden toegepast kan worden, en hoe je Quantum Entrainment op een ongedwongen manier in je dagelijks leven kunt integreren. Alle oefeningen zijn duidelijk gemarkeerd, en aangevuld met vragen en antwoorden. De methode heeft al ontelbare malen zijn werkzaamheid bewezen, en begint in steeds meer landen over de hele wereld populair te worden.Van Frank Kinslow verschenen bij Panta Rhei: Quantum Healing; het geheim van spontane genezing, en Quantum Healing in het dagelijks leven, evenals de dubbel CD Quantum Healing Meditaties.Lezers over Quantum Healing: 'Een klein boekje met voor mij een heel grote waarde.' - 'De opdrachten zijn heel eenvoudig zelf uit te voeren.' - 'Het helpt echt.'Lezers over Quantum Healing in het dagelijks leven: 'Het blijft een verrassende ontdekkingsreis naar meer bewustzijn.' - 'Tussen de vele spirituele zelfhulpboeken die er zijn, is dit een echte parel! Zo eenvoudig, iedereen kan het leren en het helpt om rust, vrede en alertheid in je dagelijks leven te bereiken. Werkelijk een verrijking, van harte aanbevolen.' - 'Universele energie is toegankelijk voor iedereen.' - ' Het is een verrijkende levensfilosofie die je leven kleurt en wijsheid geeft!!!'Frank Kinslow heeft een levenslange ervaring met meditatietechnieken. Geïnspireerd door studies van de Vedanta, Transcendente Meditatie, Zen en de leer van Eckhart Tolle ontwikkelde hij de Quantum Entrainment Methode, waarmee hij spontane genezing binnen ieders bereik brengt.

Wil je het boek lezen?Quantum healing praktijkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Kinslow. Lezen Quantum healing praktijkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN