Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie

Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie - Ronald Geelen | Northernlights300.org

.... Familie begeleiden bij dementie 1e druk is een boek van Ronald Geelen uitgegeven… Meer ... Behandeling en begeleiding van dementie | Mens en ... ... . 19 95. 5% studentenkorting . Op voorraad. Familie begeleiden bij dementie gaat in op de vraag wat je als zorgverlener voor de naasten van iemand met dementie kunt betekenen. Het gaat bijvoorbeeld over het verwerken van het verlies van iemands naaste, de stemmings- en gedragsveranderingen die bij dementie horen, de toenemende zorgtaken en steeds veranderende vragen waarmee familie te maken krijgt. Alfred's Basic Piano Library Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Editie) (Boek met Cd!) boek ... Zorg en begeleiding bij dementie | Kennisplein Zorg voor Beter ... . Alfred's Basic Piano Library Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Editie) (Boek met Cd!) boek .epub Willard A. Palmer / Morton Manus / Amanda Vick Lethco Familie begeleiden bij dementie Magda Hermsen • Boek • paperback. Samenvatting . Dit boek geeft zorgverleners praktische adviezen om de familie van iemand met dementie kundig te begeleidenHet boek is te gebruiken als handreiking en biedt praktijkvoorbeelden Geschikt voor iedereen die werkzaam is in de zorg en te maken heeft met de naasten ... Dit boek geeft zorgverleners praktische adviezen om de familie van iemand met dementie kundig te begeleiden. Je leest aan de hand van praktijkvoorbeelden met welke situaties en ervaringen betrokkenen kampen. Van daaruit krijg je praktische ke...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Geelen
DIMENSIE
8,59 MB
BESTANDSNAAM
Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie.pdf

OMSCHRIJVING

Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie 1e druk is een boek van Ronald Geelen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036821049 Dit boek geeft zorgverleners praktische adviezen om de familie van iemand met dementie kundig te begeleiden. Je leest aan de hand van praktijkvoorbeelden met welke situaties en ervaringen betrokkenen kampen. Van daaruit krijg je praktische kennis, die je kunt gebruiken om familie te helpen hun ervaringen te plaatsen en ermee om te gaan.Familie begeleiden bij dementie gaat in op de vraag wat je als zorgverlener voor de naasten van iemand met dementie kunt betekenen. Het gaat bijvoorbeeld over het verwerken van het verlies van iemands naaste, de stemmings- en gedragsveranderingen die bij dementie horen, de toenemende zorgtaken en steeds veranderende vragen waarmee familie te maken krijgt.Het boek is opgebouwd volgens het proces dat veel mensen met dementie doorlopen. Van het verblijf thuis, de dagbehandeling, de opname in een zorginstelling tot het levenseinde. Sommige onderwerpen worden apart besproken, zoals contact met de persoon met dementie, veranderingen in intimiteit, de schuldgevoelens die familie kan ervaren en de grote verwachtingen die familie van de zorg kan hebben.Auteurs van Familie begeleiden bij dementie zijn de psychologen Ronald Geelen en Magda Hermsen. Ronald Geelen werkt als psycholoog bij Thebe te Breda, is auteur van verschillende artikelen en boeken, waaronder Dementiezorg in de praktijk – deel 1 & 2. Hij werkt daarnaast voor het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE). Magda Hermsen heeft een eigen bureau voor training, coaching en supervisie. Zij is tevens als consulent werkzaam in opdracht van CCE. De illustraties in het boek zijn van haar hand.

Wil je het boek lezen?Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Geelen. Lezen Nursing-Dementiereeks - Familie begeleiden bij dementie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN