Jane Austen, onder vier ogen

Jane Austen, onder vier ogen - Anke Werker | Northernlights300.org

... 1817 een beroemdheid zou worden. 'Jane Austen, onder vier ogen' gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen ... Boekboetiek: RECENSIE | Jane Austen, onder vier ogen ... ... . Jane Austen, onder vier ogen is een intiem dubbelportret van Jane Austen en haar zus Cassandra. Op zaterdag 5 november is er een feestelijke boekpresentatie bij boekhandel Livius de Zevensprong in Tilburg. En we hebben goed nieuws: jij mag ook komen! Jane Austen, onder vier ogen gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen. Hoe ze woonden, waar ze van droomden en hoe hun dagen gevuld werden. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasi ... Roman 'Jane Austen, onder vier ogen' vanaf november in de ... ... . Hoe ze woonden, waar ze van droomden en hoe hun dagen gevuld werden. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, zijn veel elementen op waarheid gebaseerd. ... Geschreven bij Jane Austen, onder vier ogen. Door de dagboekfragmenten van Jane uit 1809 waarvan de auteur ons laat weten dat ze fictief zijn en de verhaallijnen van zus Cassandra en nicht Caroline kunnen we meekijken in hun leven. Het geeft een mooi kijkje op het leven van een toch niet alledaagse vrouw uit die bepaalde periode, zoals Jane Austen. Telefoon: 020-524 5...

INFORMATIE

AUTEUR
Anke Werker
DIMENSIE
10,67 MB
BESTANDSNAAM
Jane Austen, onder vier ogen.pdf

OMSCHRIJVING

"Jane Austen, onder vier ogen' van Anke Werker is een prachtige historische roman voor fans van "Love & Friendship', "De Jane Austen-leesclub', "Downton Abbey' en "Landgoed Longbourn'. Wat als er van de schrijfster van "Pride & Prejudice' een dagboek bewaard was gebleven? Vanaf het moment dat Jane Austen zich in 1809 samen met haar familie vestigt in Chawton, Hampshire, neemt haar carrière als schrijver een vlucht. Om deze periode vast te leggen begint Jane een dagboek. In 1843 kijkt Cassandra Austen terug op haar leven. Niemand had kunnen vermoeden dat Jane na haar dood in 1817 een beroemdheid zou worden. "Jane Austen, onder vier ogen' gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, zijn veel elementen op waarheid gebaseerd. Anke Werker is uitgever en schrijver, en columnist bij JaneAusten.nl.

Wil je het boek lezen?Jane Austen, onder vier ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anke Werker. Lezen Jane Austen, onder vier ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN