Generatie EI

Generatie EI - Rosa Surachno | Northernlights300.org

...lf overschatten. Maar dat is een vertekend beeld: we willen juist iets van onze levens maken, terwijl het erg moeilijk blijkt om te kiezen uit een teveel aan mogelijkheden ... Generatie EI - Rosa Surachno | Boeken.com ... . Geschreven bij Generatie EI. Dit boek is geweldig. Ik ben zelf 22 jaar oud en ervaar een enorme druk om te presteren. Ik doe een voltijd studie, heb een bijbaan om deze studie te bekostigen, doe mijn uiterste best op stage, heb een sociaal leven en probeer al mijn krachten zo goed mogelijk te verdelen. Generatie EI van Rosa Surachno. Paperback. Mens & maatschappij algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Generatie EI krijgt van mij vie ... Generatie EI | Rosa Surachno | 9789400507654 | YouBeDo.com ... . Generatie EI van Rosa Surachno. Paperback. Mens & maatschappij algemeen. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Generatie EI krijgt van mij vier sterren. Ik vind het voor twintigers en dertigers echt een must-read. Het boek leert je over de geschiedenis van je eigen generatie en plaatst dingen zo in perspectief. Ook staan er in dit boek oefeningen die je kunt doen, zoals keuzes maken op een bepaalde manier en bewust he-le-maal niks doen. Lees meer Een generatie is in sociologische betekenis een categorie mensen die in dezelfde periode (van bijvoorbeeld 15 jaar) geboren zijn (een geboortecohort) en te maken heeft met gemeenschappelijke eigenschappen die individuele verschillen kunnen domineren.. In essentie zijn nieuwe generaties vernieuwers van een cultuur (lees de collectieve intelligentie van een sociaal systeem, zoals organisaties ... Generatie Ei geeft hier niet alleen antwoorden op, maar biedt ook praktische tips en adviezen van professionals en ervaringsdeskundigen. Over...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosa Surachno
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
Generatie EI.pdf

OMSCHRIJVING

Generatie EI 1e druk is een boek van Rosa Surachno uitgegeven bij Lev.. ISBN 9789400507654 In een erg positief daglicht staan we niet, generatie Y (geboren tussen 1985 en 2000). We zouden lui zijn en onszelf overschatten. Maar dat is een vertekend beeld: we willen juist iets van onze levens maken, terwijl het erg moeilijk blijkt om te kiezen uit een teveel aan mogelijkheden.Rosa Surachno, die net als vele anderen overspannen raakte door haar drukke bestaan, dook in dit onderwerp en zocht uit waarom wij zoveel last hebben van hoge verwachtingen en prestatiedruk, maar bovenal waarom we onszelf niet de ruimte geven om fouten te maken. Ze sprak met ervaringsdeskundigen, professionals en generatiegenoten, en het resultaat is dit leuke, praktische (hand)boek voor de generatie die meer dan ooit behoefte heeft aan houvast.

Wil je het boek lezen?Generatie EI in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosa Surachno. Lezen Generatie EI Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN