Brein in brand

Brein in brand - Susannah Cahalan | Northernlights300.org

...uto-immuunziekte op de voet gevolgd 'Brein in brand' is een openhartig verslag van een journaliste uit New York, Susannah Cahalan, die op eerlijke en kwetsbare wijze beschrijft hoe ze als 24-jarige jonge vrouw op een dag de alledaagse werkelijkheid verruilde voor een maand van gekte (ISBN 9789491845093, Maven Publishing BV) ... Home - BRAIN BAKERY ... . Het begon met kleine dingen. Bestel Brein in brand van Susannah Cahalan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Brein in brand book. Read 12,282 reviews from the world's largest community for readers. Op een dag wordt journaliste Susannah Cahalan wakker in het ziek... In 'Brein in brand' beschrijft Cahalan het meeslepende en waargebeurde verhaal van haar 'maand van waanzin'. Ze reconstrueerde haar verloren maand aan de hand van ziekenhuisbeelden, aangr ... Boek: Brein in brand, hoe mijn lichaam mijn hersenen ... ... . Read 12,282 reviews from the world's largest community for readers. Op een dag wordt journaliste Susannah Cahalan wakker in het ziek... In 'Brein in brand' beschrijft Cahalan het meeslepende en waargebeurde verhaal van haar 'maand van waanzin'. Ze reconstrueerde haar verloren maand aan de hand van ziekenhuisbeelden, aangrijpende dagboeken van familie en medisch specialisten. Het was begonnen met kleine dingen: ... In 'Brein in brand' beschrijft Cahalan het meeslepende en waargebeurde verhaal van haar `maand van waanzin. Ze reconstrueerde haar verloren maand aan de hand van ziekenhuisbeelden, aangrijpende dagboeken van familie en medisch specialisten. Het was begonnen met kleine dingen: ... Het laatste Stichting Brein nieuws het eerst op NU.nl. Stichting BREIN haalde vorig jaar 564 illegale streamingsites offline dinsdag 2 juni om 13:05 - Tech Zoektocht van een vreemde. In haar boek Brein in brand, dat leest als een medische thriller, probeert de Amerikaanse journaliste Susannah Cahalan haar eigen medische geschiedenis te reconstrueren.Indringend vertelt ze over de 'maand van waanzin' waarin haar lichaam haar hersenen aanviel. Met behulp van dagboeken, aantekeningen in medische dossiers en gesprekken met familieleden, vrienden ... Pubers kunnen lastig zijn. Maar als je je verdiept in de ontwikkeling van de hersenen, kom je erachter dat dat gedrag precies past bij de groei naar een volwassene. Hoe zit dat precies? Lees alles over hersenontwikkeling en gedrag tijdens de adolescentie - in ons cahier Brein in de groei. How important is a strong brand image? A new study presented at the Radiological Society of North America (RSNA) shows that people presented with known brand images p...

INFORMATIE

AUTEUR
Susannah Cahalan
DIMENSIE
6,14 MB
BESTANDSNAAM
Brein in brand.pdf

OMSCHRIJVING

Brein in brand 1e druk is een boek van Susannah Cahalan uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845024 De 24-jarige journaliste Susannah Cahalan wordt op een dag wakker in het ziekenhuis. Ze ligt vastgebonden aan haar bed, staat onder strenge bewaking en kan nauwelijks praten of nadenken. Ze is gek geworden. Een paar weken daarvoor was ze nog kerngezond: een ambitieuze, succesvolle journaliste bij de New York Post. In 'Brein in brand' beschrijft Cahalan het meeslepende en waargebeurde verhaal van haar `maand van waanzin. Ze reconstrueerde haar verloren maand aan de hand van ziekenhuisbeelden, aangrijpende dagboeken van familie en medisch specialisten. Het was begonnen met kleine dingen: ze werd achterdochtig en beeldde zich dingen in. Binnen een week werd het erger: ze dacht dat ze met haar hersenen mensen ouder kon maken en hallucineerde dat haar vader zijn vrouw vermoordde. Daarna werd ze catatonisch en gleed langzaam af naar de dood. Artsen zochten wanhopig naar een oorzaak, tot een briljant neuroloog op het laatste moment ontdekte dat Cahalan leed aan een zeldzame auto-immuunziekte waarbij het lichaam het brein aanvalt. Haar verhaal leest als een medische thriller en biedt een uniek perspectief op de werking van het brein en de kwetsbaarheid van ons gezond verstand.

Wil je het boek lezen?Brein in brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susannah Cahalan. Lezen Brein in brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN