Als je een broer of zus verliest

Als je een broer of zus verliest - Minke Weggemans | Northernlights300.org

...an kan dat ruimte geven om te gaan zien op welke manier het verlies je eigen leven bestempeld en mogelijk ook verrijkt heeft ... Als je een broer of zus verliest van Minke Weggemans ... ... . En te kiezen op welke manier je je broer of zus in de rest van je leven wilt 'meenemen'." Als je een broer of zus verliest… Regelmatig kom ik het tegen in mijn omgeving of praktijk. Zomaar een paar voorbeelden: • 15 jaar geleden verloor ik mijn broer, toen heb ik al geleerd dat niets blijvend is. Mijn motto werd toen al 'pluk de dag'. Toendertijd was er meteen […] Wanneer je een broer of zus verliest… wat moet je ... Als je een broer of zus verliest. Over het verdriet van de ... ... . Mijn motto werd toen al 'pluk de dag'. Toendertijd was er meteen […] Wanneer je een broer of zus verliest… wat moet je dan? Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél mogelijkheden om je overleden broer of zus een plek te blijven geven in je leven. Wanneer je je broer of zus verliest, gaat de aandacht van de omgeving vaak in de eerste plaats naar de ouders of naar de partner. Rouwdeskundige Daan Westerink beschrijft hoe broers en zussen hun eigen verdriet mogen omarmen bij gemis. Als je een broer of zus verliest is gebaseerd op het boek Broederziel alleen, volledig herzien en bewerkt en aa...

INFORMATIE

AUTEUR
Minke Weggemans
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
Als je een broer of zus verliest.pdf

OMSCHRIJVING

Als je een broer of zus verliest 1e druk is een boek van Minke Weggemans uitgegeven bij Kok. ISBN 9789043523981 Wanneer je een broer of zus verliest... wat moet je dan?Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél mogelijkheden om je overleden broer of zus een plek te blijven geven in je leven. In Wanneer je een broer of zus verliest geeft Minke Weggemans op een liefdevolle manier adviezen om dit te doen, en ze gaat in op de vraag hoe je kunt omgaan met de veranderde dynamiek in je familie. Wanneer je een broer of zus verliest bestaat uit het boek Broederziel alleen?, aangevuld met verhalen uit Rouw in de zijlijn en Broers rouwen ook.Minke Weggemans begeleidt mensen die een broer of zus hebben verloren. Ze geeft lezingen, workshops en trainingen over deze vorm van rouw. Weggemans verloor zelf tussen haar 21e en 43e een zus en twee broers. Zij is ook verbonden aan de Stichting Broederziel, die zich inzet voor de erkenning van het verdriet van mensen die een broer of zus hebben verloren.

Wil je het boek lezen?Als je een broer of zus verliest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Minke Weggemans. Lezen Als je een broer of zus verliest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN