Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga - Tara Lee | Northernlights300.org

... bevordert het vertrouwen in je eigen lichaam ... Zwangerschapsyoga in Maastricht - Zwangerschapsyoga in ... ... . Je leert hoe je kunt ontspannen bij pijn in plaats van te verkrampen. Zwangerschapsyoga is geschikt voor iedere aanstaande moeder. Onze lessen zwangerschapsyoga kan je flexibel volgen op een van onze locaties in Utrecht, op de dag en tijd van je keuze. Je kunt elk moment instappen vanaf 14 weken en je kan de lessen volgen tot de geboorte. Zwangerschapsyoga is een specialisatie van hatha-yoga. Het grondbegrip van yoga, de drie-eenheid l ... Zwangerschapsyoga - studio Vandaan ... . Het grondbegrip van yoga, de drie-eenheid lichaam-adem-bewustzijn, krijgt in de zwangerschap een diepere betekenis. Met yoga leert de vrouw zich in de eerste plaats ontspannen. We zijn weer geopend voor kleine groepjes! Zwangerschapsyoga kun je alleen doen tijdens privélessen of doe je samen met een groep eveneens zwangere vrouwen. Het kan fijn zijn andere vrouwen te ontmoeten die door hetzelfde proces gaan. Tijdens zo'n groepsles is er ruimte om ervaringen te delen. Veel vrouwen die samen aan zwangerschapsyoga hebben gedaan blijven na de bevalling contact ... Dan zijn mijn zwangerschapsyoga lessen in Rotterdam-Hillegersberg of Rotterdam-Schiebroek iets voor jou. Elke week een vast moment om in alle rust bewust met jouw zwangerschap bezig...

INFORMATIE

AUTEUR
Tara Lee
DIMENSIE
7,43 MB
BESTANDSNAAM
Zwangerschapsyoga.pdf

OMSCHRIJVING

‘Zwangerschapsyoga’ biedt yogatechnieken die speciaal ontworpen werden voor tijdens de zwangerschap, als voorbereiding op de bevalling en daarna. Het boek helpt je onder andere om te gaan met alle fysieke en emotionele veranderingen die je doormaakt. Zo leggen de auteurs het belang uit van ademwerk om je lichaam te ontspannen en stress te verminderen. Ze bieden geleide meditaties, visualisaties en stap-voor-stap-routines om spierspanning en pijn te doen verminderen. Met de postnatale oefeningen achter in het boek kom je na de bevalling snel weer in conditie. Door deze tips en oefeningen wordt zwanger zijn en bevallen een positieve ervaring om te koesteren.Tara Lee behoort tot de top vijf van yogaleraren in Engeland. Ze beoefent al meer dan zeventien jaar yoga en geeft yogales in Londen. Daarnaast is ze shiatsubeoefenaar en doula.

Wil je het boek lezen?Zwangerschapsyoga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tara Lee. Lezen Zwangerschapsyoga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN