Wandelen in verwondering

Wandelen in verwondering - Hans Moolenburgh Sr. | Northernlights300.org

...ardback. Samenvatting . Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering ... Meditatief wandelen - Leefbeeld, vindplaats voor coaching ... ... . In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen ... Wandelen in verwondering door Hans Moolenburgh € 19,95. Aantal: In winkelwagen Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als a Wandelen in verwondering bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Wandelen in verwondering; Hans Moolenburgh Sr.; EAN 9789047707691; LEMLEM; Al ... Wandelen in verwondering, Hans Moolenburgh Sr. - Hardback ... ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Wandelen in verwondering; Hans Moolenburgh Sr.; EAN 9789047707691; LEMLEM; Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. Meditatief wandelen is bewust kiezen om niets te hoeven. Bewust kiezen om mee te bewegen in het natuurlijke ritme van de natuur en daarmee jouw innerlijke Zijn te ervaren. Jouw natuurlijke ritme op gang te brengen (zonsopgang) of in te laten keren (zonsondergang). Ontspannen verstilling in de natuur en in jezelf. Wandelen in verwondering in De Haan, De Haan, Belgium, woensdag, 26. juli 2017 - Samen wandelen in stille aandacht geeft een gedragen gevoel van 'zijn', en laat ons veel meer zien dan gewoonlijk. ... Koop nu "Wandelen in verwondering" van "Hans Moolenburgh Sr." / ISBN 9789047707691 Wandelen in verwondering; Wandelen in verwondering Hans Moolenburgh Sr. Nederlands | Hardcover € 19,95 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'Verwondering'! Wandelen in verwondering.pdf Wandelen in verwondering.epub Wandelen in verwondering.mobi. Download het gratis PDF-bestand Wandelen in verwondering. Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Moolenburgh Sr.
DIMENSIE
11,72 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen in verwondering.pdf

OMSCHRIJVING

Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als arts heeft opgedaan.Als filosofie gelijkstaat aan het je verwonderen over het leven en de natuur, dan is dit meer filosofie dan menig filosofieboek. Moolenburgh neemt je als lezer mee in zijn bespiegelingen. Ieder stuk biedt inzichten, vergezichten, handreikingen voor een gezonder leven - lichamelijk én geestelijk. En waar je voelt dat ieder wezen, iedere plant die hij tegenkomt, zijn vriend is, merk je dat je al lezend zelf een nieuwe, bijzondere vriend krijgt: Hans Moolenburgh.

Wil je het boek lezen?Wandelen in verwondering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Moolenburgh Sr.. Lezen Wandelen in verwondering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN