Klanten zijn eigenlijk nét mensen

Klanten zijn eigenlijk nét mensen - Jos Burgers | Northernlights300.org

...Burgers. Klanten zijn eigenlijk nét mensen: ze willen aandacht en respect en het gevoel krijgen dat ze u kunnen vertrouwen ... Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Jos Burgers - Ebook ... ... . Wie zijn klantgerichtheid wil verbeteren, levert daarom niet alleen een product of dienst, maar vervult ook díé wensen van de klant - en niet alleen om nieuwe klanten binnen te halen. Het boek Klanten zijn eigenlijk net mensen, geschreven door Jos Burgers, M. Pathuis, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Klanten zijn eigenlijk nét mensen! is een verzameling van 33 prikkel ... Managersonline.nl - Klanten zijn eigenlijk nét mensen ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Klanten zijn eigenlijk nét mensen! is een verzameling van 33 prikkelende, humoristische en prettig leesbare columns van zijn hand, die eerder verschenen in diverse media, waaronder het Brabants Dagblad. Met zijn columns houdt Jos Burgers de lezer als het ware een spiegel voor en spoort Klanten zijn eigenlijk nét mensen Iedereen heeft klanten; de één binnen de eigen organisatie, de ander daarbuiten. Wij bestaan bij de gratie van onze klanten, want uiteindelijk betalen zij ons salaris, de volgende vakantie of de nieuwe auto. Tenminste, als ze tevreden zijn. Klanten zijn eigenlijk nét mensen! laat zien wat er zoal mis kan […] Klanten zijn eigenlijk nét mensen! | ISBN 9789052617398 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Klanten zijn eigenlijk nét mensen: ze willen aandacht en respect, en het gevoel dat ze u kunnen vertrouwen. Wie zijn klantgerichtheid wil verbeteren levert daarom niet alleen een product of dienst, maar vervult ook díé wensen van de klant - en niet alleen om nieuwe klanten binnen te halen. Op basis van De wet van Snuf begint gunnen met geven. Geef dus meer dan je neemt! Jos Burgers heeft ons allemaal een spiegel voorgehouden. Hij heeft ons anders laten kijken naar ons werk en onze klanten. En dat alles met de nodige humor. Velen van ons zijn al met zijn tips en goede ideeën aan de slag gegaan. Wie zijn klanten denkt te kunnen verleiden met fraaie kleurenbrochures en dure woorden zal versteld staan van de 100 eyeopeners in dit boek. U zult voortaan op een andere manier naar klanten kijken! Klanten zijn eigenlijk nét mensen: ze willen aandacht en respect, en het gevoel dat ze u kunnen vertrouwen. Wie zijn klantgerichtheid Bestel Klanten zijn eigenlijk nét mensen! van Jos Burgers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Klanten zijn eigenlijk n...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Burgers
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
Klanten zijn eigenlijk nét mensen.pdf

OMSCHRIJVING

Klanten zijn eigenlijk nét mensen 1e druk is een boek van Jos Burgers uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615554 Iedereen heeft klanten; de één binnen de eigen organisatie, de ander daarbuiten. Wij bestaan bij de gratie van onze klanten, want uiteindelijk betalen zij ons salaris, de volgende vakantie of de nieuwe auto. Tenminste, als ze tevreden zijn.Klanten zijn eigenlijk nét mensen! laat zien wat er zoal mis kan gaan in het contact met de klant, hoe u dit kunt voorkomen en hoe het ook kan. Met zijn scherpzinnige, humoristische columns houdt Jos Burgers u een spiegel voor. Wie zijn klanten denkt te kunnen verleiden met fraaie kleurenbrochures en dure woorden, zal versteld staan van de 100 eyeopeners in dit boek. U zult voortaan op een andere manier naar klanten kijken!Klanten zijn eigenlijk nét mensen: ze willen aandacht en respect en het gevoel krijgen dat ze u kunnen vertrouwen. Wie zijn klantgerichtheid wil verbeteren, levert daarom niet alleen een product of dienst, maar vervult ook díé wensen van de klant - en niet alleen om nieuwe klanten binnen te halen. Want bedenk: wie nooit meer een klant kwijtraakt, krijgt het vanzelf heel erg druk!

Wil je het boek lezen?Klanten zijn eigenlijk nét mensen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Burgers. Lezen Klanten zijn eigenlijk nét mensen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN