Kind van de wegen Nevelvrouw

Kind van de wegen Nevelvrouw - Linda Wormhoudt | Northernlights300.org

...from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders ... Kind van de wegen - Wiccan Rede ... . Nevelvrouw kind van de wegen. Door beperkingen bij onze leveranciers en door de drukte bij PostNL en DPD kan het gebeuren dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Nevelvrouw direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. "Ga naar IJsland en zoek de rivier die naar boven stroomt." Deze boodschap kreeg zij steeds weer in haar dromen. Waarom IJsland? Welke rivi ... Download PDF Kind van de wegen Nevelvrouw | BANK72 PDF ... ." Deze boodschap kreeg zij steeds weer in haar dromen. Waarom IJsland? Welke rivier? Wie fluistert haar deze opdracht in? 'Nevelvrouw' is een spirituele roman over trouw en verraad, over vergeten volkeren, Reuzen, Trollen en Alfen. Over dood en leven, over chaos en orde. En over de goden Odin en Loki, ooit bloedbroeders, nu onbroeders ... Deel 1 van de serie 'Kind van de wegen' speelt zich af in Koerdistan en deel 2, 'Beschermheer', in Lapland. Deel 3, 'Nevelvrouw', speelt zich voornamelijk af in IJsland en Groenland. Alle delen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen en innerlijke beelden. Kind van de wegen. Recensie: Nevelvrouw. By Jana on 31 oktober, 2016. Ook in het derde deel van het levensverhaal van Linda Wormhoudt heeft ze meerdere lagen verwerkt en vertelt ze het verhaal vanuit meerdere standpunten. Posted in Boeken | Tagged Kind van de wegen, runen, sjamanisme. Deel 1 van de serie 'Kind van de wegen' speelt zich af in Koerdistan en deel 2, 'Beschermheer', in Lapland. Deel 3, 'Nevelvrouw', speelt zich voornamelijk af in IJsland en Groenland. Alle delen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen en innerlijke beelden. Maar vooral over de strijd van een kind van de wegen, dat haar eigen pad moet vinden… Linda Wormhoudt woonde midden jaren tachtig van de vorige eeuw in Turkije en Koerdistan. Over 'Nephilim' zegt zij: "Deze roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen en innerlijke beelden. Kind van de wegen Deel 1 Nephilim direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Kind van de wegen Deel 1 Nephilim bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Dus na enige vertraging en daardoor nog hogere verwachting, kon ik beginnen met lezen in het boek Nephilim, kind van de wegen. Ik ken 2 andere boeken van L. Wormhoudt en had geen idee wat ik moest verwachten nu het een verhaal in plaats van in feite een studie betrof. Nephilim is een boek als geen ander....

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Wormhoudt
DIMENSIE
12,38 MB
BESTANDSNAAM
Kind van de wegen Nevelvrouw.pdf

OMSCHRIJVING

''Ga naar IJsland en zoek de rivier die naar boven stroomt.'' Deze boodschap kreeg zij steeds weer in haar dromen. Waarom IJsland? Welke rivier? Wie fluistert haar deze opdracht in?'Nevelvrouw' is een spirituele roman over trouw en verraad, over vergeten volkeren, Reuzen, Trollen en Alfen. Over dood en leven, over chaos en orde. En over de goden Odin en Loki, ooit bloedbroeders, nu onbroeders. Wat heeft Hella, de godin van het dodenrijk, voor met die zoekende vrouw uit de Lage Landen? Waarom wil de Nevelvrouw haar kennis over het dodenwiel, de schaduw van het levenswiel aan haar overdragen? Welke rol spelen de verloren runen, de magische symbolen van alle stammen, nu hervonden en net zo krachtig als toen?Deel 1 van de serie 'Kind van de wegen' speelt zich af in Koerdistan en deel 2, 'Beschermheer', in Lapland. Deel 3, 'Nevelvrouw', speelt zich voornamelijk af in IJsland en Groenland. Alle delen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen en innerlijke beelden. Het sjamanistische pad dat Linda Wormhoudt al meer dan twintig jaar als volgster van Odin loopt, kent vele waarheden en meerdere werelden.

Wil je het boek lezen?Kind van de wegen Nevelvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Wormhoudt. Lezen Kind van de wegen Nevelvrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN